Εμείς ξέρουμε γιατί εδώ και 15 χρόνια διεκδικούμε επιτυχώς χρηματοδοτήσεις για όλη την Ελλάδα.

Χαίρομαι που οι προτάσεις μας ήταν το έναυσμα ώστε οι άλλοι συνδυασμοί να αρχίσουν να συζητούν για προγράμματα ΕΣΠΑ και για άλλα Ευρωπαϊκά. Μιλήσαμε το Μάρτιο για το χρηματοδοτικό πλαίσιο ‘Ορίζοντας 2020’ και κάποιοι έσπευσαν να αμφισβητήσουν τη χρησιμότητά του. Μιλάμε τώρα για το EACEA, το LIFE και το INTERREG, όντας σίγουροι ότι και οι υπόλοιποι συνδυασμοί σε λίγο θα συζητούν θετικά για αυτά.

Έχετε δοκιμάσει να κυκλοφορήσετε στη Ραφήνα και το Πικέρμι με αναπηρικό αμαξίδιο;

Είμαι 24 χρόνων και βγάζω μπροστά τα “θέλω μου” σε αυτήν την κοινωνία και τα “πρέπει” όλων μας για αυτόν τον τόπο. Δεν ανήκω στην ομάδα εκείνη που συμμετέχουν στα κοινά έως το επίπεδο του σχολιασμού των όσων συμβαίνουν στην περιοχή μας, απλά σε παρέες και οικογενειακές συγκεντρώσεις. Εάν δεν αναλάβουμε πραγματική δράση, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να συγκεντρώνουμε αντιδράσεις χωρίς να αντιπροτείνουμε ουσιαστικές λύσεις. Γνωρίζω τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ανδρέα Βασιλόπουλο και ξέρω ότι η ομάδα που έχει συστήσει και ο συνδυασμός ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην περιοχή μας. Μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχα, θέλω ενεργά να βοηθήσω τα άτομα που θεωρούνται ΑΜΕΑ με όλες μου τις δυνάμεις.

Ομάδες εργασίας και ομάδες διοίκησης έργου του Δημάρχου

Μια από τις καινοτομίες του Καλλικράτη (άρθρο58 Ν. 3852/2010) αποτελεί η νέα αρμοδιότητα του δημάρχου να συνιστά, με απόφασή του, ομάδες εργασίας και ομάδες διοίκησης έργου για την μελέτη και επεξεργασία θεμάτων του Δήμου, στις οποίες συμμετέχουν, εκτός από μέλη του δημοτικού συμβουλίου, υπάλληλοι του Δήμου, υπάλληλοι του δημοσίου τομέα ή ιδιώτες.

Νέο Σχολείο Πικερμίου: υπήρχε χρόνος να δούμε και την ασφάλεια των παιδιών

Η έλλειψη σχεδιασμού, για να μην πω η ύπαρξη εγκληματικής αμέλειας, της δημοτικής αρχής θέτει για άλλη μια φορά σε κίνδυνο τους δημότες. Αυτή τη φορά εκατοντάδες μαθητές καθημερινά πρόκειται να κινδυνεύουν επειδή το καινούριο σχολικό συγκρότημα επί της οδού Κοντοράβδη στο Πικέρμι ξεκινά τη λειτουργία του ξαφνικά.

Τέλος στις παλιές πολιτικές παρατάξεις. Δίνουμε την επιλογή για κάτι νέο!!!

Αναφερόμαστε στον Υπ. Δημοτικό Σύμβουλο Βασίλη Ράπτη, που συμμετέχει στη «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» με υπ. Δήμαρχο τον Ανδρέα Βασιλόπουλο και σήμερα το μεσημέρι, παρουσίασε  μια τελείως διαφορετική εικόνα υποψηφίου δημοτικού συμβούλου, όταν κρατώντας απο το χέρι τα παιδιά του, περπατούσε στους δρόμους της Ραφήνας και μιλούσε με τους συμπολίτες του, ενημερωνοντάς τους για την υποψηφιότητά του.

Έχετε δίκιο, και εμείς προτιμούμε την ανακύκλωση μόνο των απορριμμάτων!

Στις συνεχείς επισκέψεις της ομάδας του συνδυασμού της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ στα τοπικά καταστήματα, μία και μοναδική φαίνεται ότι είναι η έννοια των δημοτών: όχι ξανά τους ίδιους, που δοκιμάσαμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, σε δημοτική ή κοινοτική αρχή, σε φανερή ή 'κρυφή' αντιπολίτευση. 'Όχι σε αυτή την ανακύκλωση, μάθαμε και πάθαμε'!

Θετική η αντίδραση της αγοράς στην πρώτη επίσκεψή μας (09/04/14)

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος, μαζί με 4 υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους περπάτησαν στους δρόμους του εμπορικού ιστού της πόλης μας και συνομίλησαν με επαγγελματίες διαφόρων κλάδων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αγορά του Δήμου μας.