Από την Περιφερειακή Ενότητα της Καρδίτσας και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πλαστήρα: Πως τους βοήθησε ο κ. Βασιλόπουλος;

Ακούμε το μήνυμα της κας Σταυρούλας Αθάνατου η οποία είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός, Προϊσταμένη Τμήματος Τοπογραφίας Εποικισμού και Αναδασμού της ΔΑΟΚ ΠΕ Καρδίτσας (Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας). Πρωτοποριακά έργα σε ένα μικρό ορεινό δήμο από το 2008.

Δείτε το βίντεο.

«Open your mind» Στέλλα Βαφειάδου και Παύλος Κρασσάκης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»

Η Στέλλα Βαφειάδου, έχει δώσει και έχει κερδίσει μια μεγάλη μάχη έπειτα απο ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε. Σήμερα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία για τη ζωή θέλει να βοηθήσει τους συναθρώπους της. Συμπαρατάχθηκε με τον Ανδρέα Βασιλόπουλο, και συμμετέχει στην ομάδα που αποτελείται απο εθελοντές και έχει σκοπό να βοηθήσει συμπολίτες μας ΑμΕΑ.

Μακάρι να έρθει το Εργαστήριο Θαλασσίων Επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιά σύντομα και στη Ραφήνα!

Ο κ. Βασίλης Τσελέντης, Καθηγητής Τμ. Ναυτιλιακών Σπουδών και Δ/ντής Εργαστηρίου Θαλασσίων Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Πειραιά μιλάει για μια συνεργάτιδά του και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, τη Νάντια Χαρτίδου.

Είσαι νέος ή έμπειρος επιχειρηματίας; Θέλεις να επεκτείνεις την επιχείρησή σου ή να αντλήσεις φρέσκιες ιδέες;

Τόσο το γραφείο τοπικής επιχειρηματικότητας όσο και το δημοτικό γραφείο διασύνδεσης  για τα οποία δεσμευόμαστε και στο πρόγραμμά μας, θα παρέχουν αναλυτικες οδηγίες και βοήθεια για να διεκδικήσεις είτε εργασία, είτε μια χρηματοδότηση.