Ανδρ. Βασιλόπουλος: Η αγορά σε Ραφήνα και Πικέρμι εκπέμπει SOS

Ο γραμματέας του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ανάπτυξης» Ανδρέας Βασιλόπουλος με επιστολή του προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης εκφράζει την ανησυχία του για την αγορά της Ραφήνας και του Πικερμίου.

Κύριοι, με ψέματα διοίκηση δεν γίνεται. Προσοχή στα λεγόμενα σας

Ο Γραμματέας του δ.σ. Ραφήνας – Πικερμίου και Επικεφαλής της «Δύναμης Ανάπτυξης» Ανδρέας Βασιλόπουλος επανέρχεται στο θέμα των ανοιχτών φρεατίων ομβρίων επί της οδού Αδαμοπούλου στο Πικέρμι.

Ανάθεση μελέτης για το ΚΕΛ στο ΕΜΠ

Ο Δημ. Σύμβουλος Ανδρέας Βασιλόπουλος, στη συζήτηση που έγινε στο δημ. συμβούλιο σχετικά με τη διαδημοτική συνεργασία μας με τον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδας και την ανάθεση μελέτης στο ΕΜΠ για το ΚΕΛ, αναφέρθηκε στο εργαστήριο του ΕΜΠ και την επικεφαλής καθηγήτρια κ.Λοϊζίδου την οποία είπε πως λόγω αντικειμένου γνωρίζει προσωπικά και στο παρελθόν έχει αναλάβει και έχει διεκπεραιώσει αντίστοιχες μελέτες σωστά.

Ανδρέας Βασιλόπουλος: ψήφιση μελέτης από ΕΜΠ σχετικά με την αποχέτευση

Κατά τη χθεσινή του τοποθέτηση, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης Ανδρέας Βασιλόπουλος, ξεκίνησε λέγοντας “το καλό νέο της ημέρας είναι” ότι η Δημοτική Αρχή για πρώτη φορά φέρνει στο ΔΣ ένα θέμα σχετικό με την αποχέτευση και ότι η μελέτη για το θέμα της αποχέτευσης είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ανάλυση του irafina.gr για το Δημοτικό Συμβούλιο Ρ-Π (29/04/15)

Από το χθεσινό συμβούλιο εντύπωση μας έκανε η απουσία του Γιώργου Χριστόπουλου, τον οποίο βέβαια εκπροσώπησαν επάξια οι έτεροι γιατροί της παράταξης Γεράσιμος Βουδούρης και Ευάγγελος Μαυρουδής και από τις σπάνιες φορές απουσία του Δαμιανού Φαφούτη, ο οποίος είναι πάντα διαβασμένος για όλα τα θέματα. Ο Θανάσης Αδαμόπουλος ήταν παρών, αλλά από νωρίς ήταν ανήσυχος και μιλούσε συνεχώς στο κινητό τηλέφωνο. Μετά το τρίτο θέμα (ΚΕΛ) πολλοί την έκαναν με ελαφριά πηδηματάκια. Ποιος έκανε την αρχή δεν γνωρίζουμε!