Ανδρ. Βασιλόπουλος: Συγχαρητήρια για την Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας

Η κινηματογραφική λέσχη αποτελούσε για χρόνια ένα σωστό αίτημα αρκετών συμπολιτών μας. Εκτός από αναμφισβήτητη προσφορά στο σύγχρονο πολιτισμό, αποτελεί και μία όμορφη δραστηριότητα που μας απομακρύνει από την καθημερινότητα.

O Aνδρέας Βασιλόπουλος μιλάει στο rpn.gr για το πρόγραμμα της ηλεκτροκίνησης (video)

Την περιοχή μας διάλεξε ο Ανδρέας Βασιλόπουλος για να φιλοξενήσει την 4η τεχνική συνάντηση των ευρωπαϊκών εταίρων του προγράμματος Electric City Transport, όπου θα συζητήσουν για τις προσεχείς κινήσεις τους και την πορεία του έργου, καθώς και τις επόμενες ευκαιρίες χρηματοδότησης για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην χώρα μας.

Οι ραφηνιώτες έζησαν την εμπειρία με τα αυτοκίνητα του μέλλοντος

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πάρκο του Καραμανλή η 1η Έκθεση Ηλεκτρικών Οχημάτων παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Πιστικίδη, των Ευαγγ. Μπουρνού, Σπύρου Πάντζα αλλά και πολλών δημοτών που έσπευσαν να κάνουν ένα test drive.

Η εταιρεία του Ανδρέα Βασιλόπουλου AVMap στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου Ele.C.Tra συνδιοργάνωσε με τον Οργανισμό Λιμένα Ραφήνας την επίδειξη ηλεκτροκίνητων οχημάτων, σκούτερ και ποδηλάτων με δωρεάν είσοδο και test drive για όλα τα ηλεκτροκίνητα.