Βόμβα Βασιλόπουλου στο δ.σ: Αυτοί είναι οι αφανείς ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας των «πειρατών»

Βόμβα… έσκασε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο δια χειρός του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Ανδρέα Βασιλόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε με έγγραφο από την ΕΕΤΤ, ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από το τοπικό σάιτ piratenews, στο οποίο ποτέ και σε κανένα κείμενο ή άρθρο του δεν εμφανίστηκε ένα όνομα ή μια υπογραφή!

Βασιλόπουλος: Ντροπή για την πόλη μας τα λύματα στους δρόμους

Την αγανάκτηση του για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Ραφήνας με τα λύματα εκφράζει ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Βασιλόπουλος με δημόσια δήλωσή του.

Τι αναφέρει ο γραμματέας του ΔΣ του δήμου Ραφήνας – Πικερμίου:

Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης.

Σε συνέχεια της ερώτησης μου προς τον κ. Δήμαρχο, που αφορούσε στην απουσία του εκλεγμένου Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου,
 σας κοινοποιώ τον «Κώδικα Λειτουργίας» που μας έστειλε ο κ. Ποθουλάκης από τον γειτονικό Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδας. (Δείτε τον κώδικα στα συνημμένα)

Ανδρ. Βασιλόπουλος: Ανύπαρκτος ο συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης στον Δήμο Ρ-Π

Σκοπίμως ή από κακούς χειρισμούς, ο Συμπαραστάτης Δημότη και της Επιχείρησης, παραμένει ανύπαρκτος στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και αυτό δυσκολεύει τη διαφάνεια στη διοίκηση.

Παλπατζής: «Εμείς διοικούμε, εμείς αποφασίζουμε»

Στην Δημοκρατία δεν υπάρχει η λογική «Όποιος έχει το καρπούζι έχει και το μαχαίρι», γιατί αυτή είναι εξαιρετική για τους διοικούντες, αλλά πολύ επικίνδυνη για το κοινό καλό. Δεν πρέπει να ανεχόμαστε την αλαζονεία ορισμένων διοικούντων, ειδικά εάν διοικούν την πόλη όπου όλοι εμείς ζούμε.

Δημ. Συμβούλιο Ρ-Π (17/9): Σειρήνες και… Μάγκες! Περί διαδικτύου ο λόγος

Διαδικτυακό θέμα δημιουργήθηκε στο χθεσινό δ.σ ύστερα από ερώτηση που υπέβαλε ο γραμματέας του δ.σ κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος ο οποίος στην ερώτησή του επανήλθε στο θέμα της παρουσίας του δήμου στο internet και την εικόνα που δίνει στον επισκέπτη η νέα σελίδα του δήμου.

Ανδρέας Βασιλόπουλος: Το προφορικό spam και οι ιστορίες καθημερινής τρέλας στην κοινωνία του Πικερμίου

«…και ξαφνικά εκεί που πίνεις τον καφέ σου, τρως σε ένα ταβερνάκι, ψωνίζεις, ή πηγαίνεις το παιδί σου βόλτα, σε πλευρίζει κάποιος και αρχίζει να σου εξηγεί για πράγματα που δεν ρώτησες.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος για τον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής

Μετά από τα σχόλια, θετικά και αρνητικά, που δημιούργησε η πρόσφατη δημοσιοποίηση των όσων ανέφερα στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής, θέλω να επεκταθώ διευκρινίζοντας ορισμένα σημεία.