ΚΕΛ, τα πρόστιμα καταφθάνουν, πρέπει επειγόντως να κινηθούμε

Σας κοινοποιούμε επιστολή που κατέθεσε σήμερα το πρωί ο επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ , Ανδρέας Βασιλόπουλος προς τον Δήμαρχο Ραφήνας -Πικερμίου,
σχετικά με την επείγουσα ανάγκη για σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα του ΚΕΛ

Απάντηση Δημάρχου Ρ-Π Βασίλη Πιστικίδη στην επιστολή Α. Βασιλόπουλου.

Κύριε Βασιλόπουλε,
 
όπως όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου έτσι και εγώ θεωρώ ως θέμα ύψιστης προτεραιότητας την επίλυση του αποχετευτικού προβλήματος του Δήμου μας. 

Βασιλόπουλος: Ευελπιστώ το δικό σας ‘σύντομα’ να ταυτίζεται με το δικό μου και με τις πραγματικές ανάγκες

Κύριε Δήμαρχε,
Ασφαλώς και έχετε απαντήσει εντός του Δημοτικού μας Συμβουλίου σε ορισμένες από τις ερωτήσεις μου, στην πλειοψηφία όμως των εγγράφων ερωτημάτων που σας έχω απευθύνει, όχι, δεν έχετε απαντήσει. Μπορώ εύκολα να σας παραθέσω πολλές επιστολές μου που παραμένουν αναπάντητες επί μήνες.

Ισολογισμός Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου

Συζητήθηκε σήμερα ο ισολογισμός του Δήμου μας, όπως τον συνέταξε η εταιρεία λογιστών με την υποστήριξη της οικονομικής μας υπηρεσίας. Δυστυχώς για άλλη μία φορά, από μία τόσο σημαντική συνεδρίαση, οι απουσίες συμβούλων ήταν υπερβολικά πολλές.

Ως Δύναμη Ανάπτυξης, ψηφίσαμε τον ισολογισμό που κατέθεσε η Δημοτική Αρχή. Αναμφίβολα πρόκειται για έναν ισολογισμό που δείχνει μία καλή κατάσταση στα οικονομικά του Δήμου, όπως άλλωστε έδειχνε και ο ισολογισμός του 2013.

Κύριε Αντιδήμαρχε, κρύβατε το «δημοσιογραφικό» σας έργο πίσω από την ανωνυμία!

Αντί συγνώμης, όχι προς τον κ. Βασιλόπουλο, αλλά προς την κοινωνία Ραφήνας-Πικερμίου, συνεχίζετε θρασύτατα λέγοντας ότι «εσείς στο Pitatenews.gr κοιτάτε τους αναγνώστες στα μάτια».