Ανδρ. Βασιλόπουλος: Ανύπαρκτος ο συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης στον Δήμο Ρ-Π

Σκοπίμως ή από κακούς χειρισμούς, ο Συμπαραστάτης Δημότη και της Επιχείρησης, παραμένει ανύπαρκτος στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και αυτό δυσκολεύει τη διαφάνεια στη διοίκηση.

Την ίδια περίοδο που ο «συμπαραστάτης» στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδας έχει χειριστεί πάνω από 700 υποθέσεις διαμεσολάβησης για προβλήματα στη σχέση κατοίκων και Δήμου, στον γειτονικό Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου ο συμπαραστάτης παραμένει ουσιαστικά «ανύπαρκτος». Χαρακτηριστικό δε είναι ότι ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και ο Δήμος έχουν προβεί σε οποιουδήποτε είδους ενημέρωση των Δημοτών σχετικά με τις αρμοδιότητές του, την τοποθεσία του γραφείου του ή τις ώρες που δέχεται τους Δημότες για να υποβληθούν αιτήματα ή καταγγελίες κατά του Δήμου.

Ανύπαρκτος ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης

Μετά την ενημέρωση από τον Δήμαρχο κ. Πιστικίδη ερώτηση κατέθεσε ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος σχετικά με τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

Ο κ. Βασιλόπουλος είπε σχετικά ότι σε συνομιλία που είχε με τον κ. Ποθουλάκη, που είναι στην θέση αυτή στον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, ενημερώθηκε ότι οι υποθέσεις που του έχουν κατατεθεί από πολίτες είναι περί τις 700, ενώ δεν έχει ενημερωθεί αν έχει έρθει κάποια υπόθεση στον Συμπαραστάτη του Πολίτη του δήμου μας.