Απάντηση στο προκλητικό δημοσίευμα του Δημάρχου κ. Πιστικίδη για το ΚΕΛ, περί παλινωδίας και έλλειψης τεχνοκρατικού προφίλ

ΔΗΜΑΡΧΕ εισηγείσαι ΚΕΛ χωρίς προδιαγραφές; Γιατί;

Η δημόσια τοποθέτησή μου στο ΔΣ για τη χωροθέτηση του ΚΕΛ ήταν ξεκάθαρη και απορώ γιατί ο κ. Δήμαρχος κάνει πως δεν την καταλαβαίνει. Συγκεκριμένα είπα ότι καλούμαστε να αποφασίσουμε για ένα τόσο σοβαρό θέμα, χωρίς την επικαιροποιημένη μελέτη που ετοιμάζει η ΕΥΔΑΠ, χωρίς τη γνωμοδότηση από τη μελέτη που αναθέσαμε στο Πολυτεχνείο, χωρίς γραπτές δεσμεύσεις από τους αρμόδιους φορείς για το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά του έργου.

Έκπτωση 50% στους κάτω των 18 από τα ΚΤΕΛ Αττικής!

Σε σχετική τοποθέτηση του Καθηγητή Ανδρέα Βασιλόπουλου, η απάντηση του νέου Αντιπροέδρου του ΚΤΕΛ Αττικής, κου Π. Χατζή, ήταν ότι οι νέοι και οι νέες θα αποκτήσουν έκπτωση 50% στο εισιτήριο, ικανοποιώντας πάγιο αίτημα των κατοίκων της Ραφήνας και του Πικερμίου.

Ιστορικό γεγονός η ξαφνική αλλαγή της Δημοτικής Αρχής από Ψυτάλλεια σε Πλατύ Χωράφι

Επιτέλους η δημοτική αρχή, μετά από μήνες απραξίας και λάθος χειρισμών, όχι μόνο έφερε το θέμα του ΚΕΛ στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά το έφερε και με εισήγηση για να γίνει στο Πλατύ Χωράφι.

Επαναλαμβανόμενες καταγγελίες εργαζομένων για ανάρμοστη συμπεριφορά του αντιδημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς

Το θέμα της καταγγελίας του Σωματείου Εργαζομένων για τη συνεχιζόμενη, όπως αναφέρει το έγγραφο, ανάρμοστη συμπεριφορά του Αντιδημάρχου κ. Μπουρνούς, σε βάρος των υπαλλήλων του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος επαναφέρει το θέμα του Κ.Ε.Λ. στο ΔΣ

Με ερώτησή του προς τη Δημοτική Αρχή, ο καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος, επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης, ζητάει να επανέλθει το θέμα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.