Λογική αντίδραση τα “λευκά” για το ΚΕΛ στο Τοπικό Ραφήνας

Χθες το τοπικό Συμβούλιο Ραφήνας είχε ως θέμα τη γνωμοδότηση επί της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι. Η «λευκή» ψήφος, που επικράτησε του «ΝΑΙ» έδειξε ότι οι σύμβουλοι ήταν σκεπτόμενοι και δεν μπορούσαν να ψηφίσουν υπέρ ή κατά, χωρίς την απαραίτητη πληροφόρηση ή τον απαραίτητο χρόνο για να επεξεργαστούν τις 270 σελίδες, τα παραρτήματα και τους σχέδια της μελέτης.

Δήλωση Ανδρέα Βασιλόπουλου για την παρέμβαση του ιερέα στον Πανηγυρικό λόγο στο Πικέρμι.

Κατά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στο Πικέρμι, η Καθηγήτρια κα Βονόρτα Ελένη (Yποδ/ντρια του Γυμνασίου Πικερμίου) εκφώνησε σύμφωνα με το πρόγραμμα τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας. Αμέσως μετά, ο ιερέας πήρε το μικρόφωνο και απευθυνόμενος στους μαθητές δήλωσε ότι «δυστυχώς η Καθηγήτριά τους στον λόγο της ξέχασε να αναφερθεί σε σημαντικά άτομα και γεγονότα», κάτι που άφησε έκπληκτο εμένα, αλλά και πολλούς από τους παραβρισκόμενους.

Ανδρ. Βασιλόπουλος: Η αντιπολίτευση Ραφήνας-Πικερμίου απαξίωσε και φέτος την παρέλαση

Πρέπει να στηρίζουμε τις μνήμες μας, αλλά και τα παιδιά και τους συντελεστές της παρέλασης. Είναι κρίμα – και απαράδεκτο – ότι από την μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου απουσίαζε το σύνολο σχεδόν της αντιπολίτευσης.

Απουσίες Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου έτους 2016-2017

Αρ.Πρωτ.: BA 0720317 Πικέρμι, 17/03/2017 Προς: Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου Υπόψη: κ. Μώρου Κωνσταντίνου, Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Θέμα: Απουσίες Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου έτους 2016-2017 Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, Καταρχάς θέλω να σας συγχαρώ για την εκλογή σας στη θέση του Προέδρου, αλλά και για τον ορθό τρόπο που διευθύνετε τις συνεδριάσεις. Δυστυχώς αναγκάζομαι να επανέλθω σε …

Ανδρέας Βασιλόπουλος: Δεν είναι εικόνα Δημοτικού Συμβουλίου αυτή που έχουμε.

Νέος Πρόεδρος ΔΣ ο κ. Μώρος και οι προσδοκίες πολλών ήταν ότι αυτή τη φορά θα τηρούνται τουλάχιστον οι κανόνες λειτουργίας. Όμως κάθε συνεδρίαση μας διαψεύδει.
Bistro

Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις, η ειρωνείες και οι προσβολές αποτελούν συνηθισμένη τακτική ορισμένων που προσπαθούν να επιπλεύσουν θεωρώντας την «μαγκιά» ως εργαλείο πολιτικής επικοινωνίας και τις «εκτός θέματος» ατάκες ως πολιτικά επιχειρήματα.

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα TOURISMED: 2,3εκ.€ για Αλιευτικό Τουρισμό

Στηρίζουμε τους επαγγελματίες δημιουργώντας τις βάσεις για τουριστική ανάπτυξη. Στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου στην εναρκτήρια συνάντηση του ευρωπαϊκού προγράμματος INTERREG TOURISMED που έλαβε χώρα στη Σικελία, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου, καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος δήλωσε: