Ψεύδεται ο κ. Μπουρνούς ότι ο Δήμος έχει έρθει σε συνεννόηση με τον ΟΛΡ για για την κυκλοφορία των οχημάτων το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα σε πρόσφατη επισήμανση του κ. Πνευματικάτου για τη απαράδεκτη απόφαση της Δημοτικής Αρχής να κλείσει περιστασιακά κατά τις ώρες κυκλοφοριακής αιχμής την Αραφηνίδων Αλών, ο Δήμαρχος απάντησε δημόσια ότι υπάρχει συνεννόηση με τον ΟΛΡ για ενέργειες βελτίωσης της κυκλοφορίας οχημάτων από και προς τον λιμένα.

Αντίθετος ο Ανδρέας Βασιλόπουλος (και φέτος) στην πεζοδρόμηση της Αραφηνιδών Αλών

Καταψήφισε και φέτος ο επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης, το μέτρο πεζοδρόμησης της Αραφηνιδών Αλών. Μιλώντας στα μέλη της συμπολίτευσης, ως μοναδικός σύμβουλος που είχε απομείνει στη συνεδρίαση από την πλευρά της αντιπολίτευσης, είπε ότι το μέτρο αυτό είναι αποτέλεσμα της κόντρας που κάνει η Δημοτική Αρχή στο Λιμάνι, και αυτό είναι απαράδεκτο.

Χρηματοδότηση αθλητικών σωματείων: γιατί είπε όχι ο Ανδρέας Βασιλόπουλος

Όπως εξήγησε στην τοποθέτησή του ο Καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος «Πρέπει να υπάρχουν σαφή κριτήρια κατανομής των χρημάτων, ώστε να γνωρίζει κάθε αθλητικός φορέας γιατί πήρε αυτά τα χρήματα, να γνωρίζει τι στόχους πρέπει να πετύχει για να διεκδικήσει το επόμενο έτος καλύτερη χρηματοδότηση. Δεν είναι σωστό τα χρήματα να μοιράζονται αυθαίρετα από τον Δήμαρχο στα Αθλητικά Σωματεία. Μέχρι να ορίσουμε αυτά τα κριτήρια δεν μπορώ να ψηφίσω θετικά.».

Ντροπιαστίκη η εικόνα της χθεσινής συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου Ραφήνας για το ΚΕΛ. Σήμερα έχουμε την Επιτροπή Διαβούλευσης για το ίδιο θέμα.

Υπάρχει σοβαρό πολιτικό θέμα, όταν: 
ο Δήμαρχος λέει σε πολίτη “Είσαι κότα” και ο Αντιδήμαρχος λέει σε πολίτη “Εάν δεν σας αρέσει να πάτε να ζήσετε σε άλλη χώρα”, ή ακούγονται εκατέρωθεν εκφράσεις “είσαι βλάκας”, “είσαι άχρηστος”.

Και φέτος η Ραφήνα και το Πικέρμι θα έχουν τον Τουριστικό τους Χάρτη.

αφού ο καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος και η ομάδα του είναι έτοιμοι για την επανέκδοση. Οι επαγγελματίες της περιοχής, για τους οποίους η τουριστική περίοδος αποτελεί μία οικονομική ανάσα, μπορούν να προβληθούν στον χάρτη χωρίς καμία χρέωση.

Όπως δήλωσε ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης:

κ. Δήμαρχε πάλι με εντυπωσιάσατε (και με το θέμα της 25ης Μαρτίου) ….

… με την αρχική σας ανακοίνωση, που έλεγε ότι «Ζητήθηκαν από το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου επισήμως τα πλήρη στοιχεία που δημιούργησαν εντάσεις για να αξιολογηθούν και θα γίνουν στο κατάλληλο χρόνο οι αρμόζουσες παρεμβάσεις»,