Προτάσεις του επικεφαλής της Δύναμης Ανάπτυξης, για άμεσες ενέργειες στο θέμα των διαφημιστικών πινακίδων της Λ.Μαραθώνος.

Το γνωστό πρόβλημα των διαφημιστικών πινακίδων επί της Λεωφ. Μαραθώνος πήρε παράταση (δηλαδή μετατέθηκε η ημερομηνία των ελέγχων που θα κάνει η τροχαία) για 3 μήνες, με το βασικό επιχείρημα «… να μπορέσουν οι επιχειρήσεις να εφαρμόσουν τους Νόμους»…). Αυτό είναι μία επιτυχία του εμπορικού, η οποία όμως πρέπει να συνοδευτεί από άμεσες ενέργειες. Διαφορετικά σε 3 μήνες να είμαστε στο ίδιο σημείο και χωρίς παράταση.

Κίνηση μοτοσυκλετών επάνω στις πλατείες Ραφήνας και Πικερμίου

Αρ.Πρωτ.: ΒΑ33630517 Πικέρμι, 29/05/2017 Προς: Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας, Γραφείο Διοικητή Τηλ.: 22940-29432, 22940-29410, 22940-29444 Fax: 22940-29429 Θέμα: Κίνηση μοτοσυκλετών επάνω στις πλατείες Ραφήνας και Πικερμίου Αξιότιμε κ. Διοικητά, Επανειλημμένως έχουμε γίνει μάρτυρες μοτοσυκλετών που κινούνται ή/και σταθμεύουν επάνω στις πλατείες της Ραφήνας και του Πικερμίου. Οι πλατείες αυτές, όλο το έτος, αλλά ιδιαιτέρως τους θερινούς …

Η Αμαλία Τόκα, νέα Γενική Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου

Νέα Γραμματέας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου στη θέση του παραιτηθέντος για “επαγγελματικούς λόγους” κ. Γιώργου Γιάννακα. Πρόκειται για την κ. Αμαλία Τόκα, επικεφαλής της παράταξης “Μέτωπο Ψηλά -Αξιοπρέπεια-Αλληλεγγύη-Ανατροπή” με μεγάλη εμπειρία στον αυτοδιοικητικό χώρο.

Δημ. Σύμβουλος Ανδρέας Βασιλόπουλος : Να γίνει παράδειγμα σε όλους εμάς, ο δυνατός τους χαρακτήρας. (19 Μαίου Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων)

Σήμερα ημέρα τιμής για χιλιάδες Έλληνες του Πόντου που εκδιώχθηκαν και σφαγιάστηκαν από την οθωμανική κυβέρνηση. Η γενοκτονία των Ποντίων, ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με πάνω από 300.000 νεκρούς, οφείλουμε να την διατηρούμε ζωντανή στη μνήμη μας.

Παρατηρήσεις Ανδρέα Βασιλόπουλου στα πλαίσια της δημόσιας διαβούλευσης για την κατασκευή ΚΕΛ για Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

Αρ.Πρωτ.: ΒΑ33600517 Πικέρμι, 17/05/2017 Προς: 1. Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης Υπόψη: κας Καϊτατζή Αθανασίας 2. Γενική Δ/νση Εσωτερικής Λειτουργίας, Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού, Τμήμα Συλλογικών Οργάνων και Επιτροπών, Γραμματεία Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Υπόψη: κας Ζαλοκώστα Ευανθίας – Αναστασίας Θέμα: Παρατηρήσεις Ανδρέα Βασιλόπουλου στα πλαίσια της δημόσιας διαβούλευσης για την κατασκευή ΚΕΛ για Δήμο …

Αίτημα για σύγκληση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου

Αρ.Πρωτ.: BA 2810/0517 Πικέρμι, 11/05/2017 Προς: κ. Ευάγγελο Μπουρνούς, Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου, κ. Κωνσταντίνο Μώρο, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Κοιν.: Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου Θέμα: Αίτημα για σύγκληση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου Κύριε Δήμαρχε, κύριε Πρόεδρε, πρόσφατα η Δημοτική Αρχή και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι έλαβαν κλήση από την 11η Πταισματοδίκη Αθηνών, προκειμένου να απαντήσουν για κατηγορία που αφορά …

Συνάντηση γνωριμίας με τον Πρόεδρο και τα μέλη του νέου ΔΣ του ΟΛΡ ΑΕ

Αρ.Πρωτ.: BA 41160517 Πικέρμι, 11/05/2017 Προς: Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας ΑΕ Υπόψη: Προέδρου κ. Γεωργόπουλου Κων/νου, Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου ΟΛΡ ΑΕ Θέμα: Συνάντηση γνωριμίας με τον Πρόεδρο και τα μέλη του νέου ΔΣ του ΟΛΡ ΑΕ Αγαπητέ κ. Γεωργόπουλε και μέλη του ΔΣ, εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα και καλή συνεργασία με την πόλη …

«Ένα άλμα προς τα εμπρός ή ένα βήμα προς τα πίσω». Λαμπρό παράδειγμα συνδιοίκησης, Πιστικίδη – Μπουρνούς, προς γνώση και αποφυγή!

Όσοι κατακρίναμε τη συνεργασία Πιστικίδη – Μπουρνούς, είχαμε άδικο. Σήμερα βιώνουμε το απόλυτο παράδειγμα συνδιοίκησης και συνδυαστικής παραγωγικής σκέψης:

– Δύο μήνες αφότου ανέλαβε Δήμαρχος ο κ. Πιστικίδης, πληρώνει ο Δήμος μας (με απευθείας ανάθεση) δικηγόρο για να προσφύγει στο ΣτΕ κατά της μερικής οριοθέτησης του Μεγάλου Ρέματος.
– Δύο μήνες αφότου ανέλαβε Δήμαρχος ο κ. Μπουρνούς, ξαναπληρώνει (πάλι με απευθείας ανάθεση) δικηγόρο για να γνωμοδοτήσει κατά πόσον μπορεί να ακυρώσει αυτή την προσφυγή του προηγούμενου Δημάρχου.