Ανδρέας Βασιλόπουλος: Κύριε Δήμαρχε, όλη η ομάδα μας είναι εδώ για να βοηθήσει εμπράκτως τον Δήμο, αρκεί να το επιτρέψετε. Τα αδέσποτα μας χρειάζονται όλους.

Με αφορμή το μεσημεριανό δημοσίευμά σας, θα ήθελα εκ μέρους των διοργανωτών και εθελοντών, να σας διαβεβαιώσω ότι η εκδήλωση «Ο άνθρωπος δίπλα στα αδέσποτα ζώα», που πραγματοποιούμε απόψε στο Πάρκο Καραμανλή στη Ραφήνα, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της πρόθεσης όλων μας, να υποστηρίξουμε το έργο του Δήμου σε σχέση με την υιοθεσία, αλλά και την ολοκληρωμένη διαχείριση των αδέσποτων ζώων.

Καταγγελία Ανδρέα Βασιλόπουλου: Απαράδεκτη η ιστοσελίδα του Δήμου και οι χειρισμοί της Δημοτικής Αρχής

Στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, έχουν περάσει 30 μήνες από την ανάληψη καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής. Το θέμα της ανυπαρξίας ιστοσελίδας του Δήμου και αποτυχίας για δημιουργία μίας σύγχρονης ιστοσελίδας, όπως λειτουργεί σχεδόν στο σύνολο των Δήμων της χώρας μας, έχει απασχολήσει πολλές φορές το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και τους επαγγελματίες και κατοίκους της περιοχής μας, καθότι είναι εργαλείο για τον πολίτη, μέσο τουριστικής ανάπτυξης – προβολής, αλλά και μοχλός στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Ανδρέας Βασιλόπουλος περί “Υποστήριξη της ιστοσελίδας του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου”

Κύριε Δήμαρχε, εάν όντως λέτε αλήθεια ότι η ιστοσελίδα του Δήμου μας ήταν δωρεά, τότε η απευθείας ανάθεση 24.598,97€ που κάνατε στις 03 Ιουνίου 2015 στην εταιρεία eMindTech IKE με θέμα “Υποστήριξη της ιστοσελίδας του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου”, αποτελεί θέμα που πρέπει να ελεγχθεί και νομικά.

Ανδρέας Βασιλόπουλος: Ναι στην τοποθέτηση ενημερωτικών χαρτών-πινακίδων σε σημεία του Δήμου, αλλά να γίνει μέσω της ΔΕΑΑΠ ή μετά από ανοικτή δημόσια πρόσκληση.

Χαιρετίζουμε την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να τοποθετηθούν πληροφοριακές πινακίδες σε κοινόχρηστους χώρους, η οποία συνάδει με τις ενέργειές μας για γενικότερη τουριστική προώθηση και αξιοποίηση της περιοχής. Η πρόταση προέρχεται από την ιδιωτική εταιρεία Montana-GM, η οποία θέτει ως δεσμευτική προϋπόθεση στον Δήμο, την παραχώρηση, εντελώς δωρεάν των κοινοχρήστων χώρων τοποθέτησης των πινακίδων, αλλά και το δικαίωμα επιχειρηματικής εκμετάλλευσης για 5 έτη. Όπως δήλωσε ο κ. Δήμαρχος, η εταιρεία κάνει «δωρεά» στον Δήμο μας την κατασκευή και εκτύπωση των ενημερωτικών χαρτών, εάν της επιτραπεί η εκμετάλλευση της πίσω όψης για έσοδα από διαφημίσεις.

Εκδήλωση για τα αδέσποτα ζώα – Αίτημα για παροχή ρεύματος

Αρ.Πρωτ.: ΒΑ33890717 Πικέρμι, 25/07/2017 Προς: ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ Υπόψη: Αντιδημάρχου κ. Αραπκιλή Σάββα Θέμα: Εκδήλωση για τα αδέσποτα ζώα – Αίτημα για παροχή ρεύματος Αξιότιμε κ. Αραπκιλή, Την Κυριακή 30/7/2017 από ώρα 18:00-22:00 θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Καραμανλή, στη Ραφήνα, εκδήλωση με θέμα «Ο άνθρωπος δίπλα στα ζώα». Παρακαλούμε όπως εγκρίνετε τη λήψη μονοφασικού ρεύματος 3Kw …

Απαράδεκτη εικόνα της ιστοσελίδας του Δήμου μας και προβλήματα επί των διαδικασιών ανάθεσης που ακολουθήθηκαν

Αρ.Πρωτ.: ΒΑ33900717 Πικέρμι, 25/07/2017 Προς: Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου Υπόψη: Δημάρχου κ. Μπουρνούς Ευάγγελου, Γενικού Γραμματέα κ. Πιστικίδη Βασίλη (Κοιν. Δημοτικοί Σύμβουλοι Ραφήνας-Πικερμίου) Θέμα: Απαράδεκτη εικόνα της ιστοσελίδας του Δήμου μας και προβλήματα επί των διαδικασιών ανάθεσης που ακολουθήθηκαν Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες, στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, έχουν περάσει 30 μήνες από την ανάληψη καθηκόντων της νέας Δημοτικής …

Ανδρέας Βασιλόπουλος: Ναι στην τοποθέτηση ενημερωτικών χαρτών-πινακίδων σε σημεία του Δήμου, αλλά να γίνει μέσω της ΔΕΑΑΠ ή μετά από ανοικτή δημόσια πρόσκληση

Χαιρετίζουμε την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να τοποθετηθούν πληροφοριακές πινακίδες σε κοινόχρηστους χώρους, η οποία συνάδει με τις ενέργειές μας για γενικότερη τουριστική προώθηση και αξιοποίηση της περιοχής.

Πλατφόρμα getapet.gr διαχείρισης και υιοθεσίας αδέσποτων ζώων

Αρ.Πρωτ.: ΟΤΑ33880717 Πικέρμι, 24/07/2017 Προς: ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Θέμα: Πλατφόρμα getapet.gr διαχείρισης και υιοθεσίας αδέσποτων ζώων Αξιότιμε  κ. Τέντη, Η πλατφόρμα getapet.gr,έρχεται να καλύψει τις ανάγκες που δημιουργεί η σχετική νομοθεσία στους Δήμους, στο θέμα συνολικής διαχείρισης και υιοθεσίας των αδέσποτων σκύλων. Ο σκοπός  μας είναι να αναπτύξουμε μία εύκολη και αποτελεσματική διαδυκτιακή εφαρμογή την οποία …

Εκδήλωση από το getapet.gr

Ελάτε να γνωριστούμε και να ενημερωθείτε για τo getapet.gr, την υιοθεσία, τη διατροφή, την εκπαίδευση και τις ανάγκες του σκύλου σας!

Είσοδος δωρεάν.