Πώς μπορέσατε να εισηγηθείτε και να ψηφίσετε αμοιβές από δημόσια χρήματα για άτομα που διορίσατε εσείς;

Είναι λογικός ο σάλος που έχει προκληθεί από την απόφαση της δημοτικής αρχής, του Δημάρχου δηλαδή, να εισηγηθεί αμοιβές 800€ για τους Προέδρους των Νομικών Προσώπων του Δήμου. Καθένας για τους δικούς του λόγους βρέθηκε αντίθετος με την απόφαση αυτή, που περιέργως ψηφίστηκε μόνον από τους Δημοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής αρχής.

Αίτημα χορήγησης στοιχείων για την πορεία α) της υπηρεσίας «Υποστήριξη ιστοσελίδας και ανοικτών δεδομένων και δημιουργίας λογοτύπου για τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου» και β) της υπηρεσίας «Υποστήριξη της ιστοσελίδας του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου»

Αρ.Πρωτ.: BA 2993/1017 Πικέρμι, 20/10/2017 Προς: Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου α) Υπεύθυνο παρακολούθησης και Επιτροπή παραλαβής της υπηρεσίας «Υποστήριξη ιστοσελίδας και ανοικτών δεδομένων και δημιουργίας λογοτύπου για τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου» β) Υπεύθυνο παρακολούθησης και Επιτροπή παραλαβής της υπηρεσίας «Υποστήριξη της ιστοσελίδας του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου» (2η ειδοποίηση) Θέμα: Αίτημα χορήγησης στοιχείων για την πορεία α) της υπηρεσίας «Υποστήριξη …

Αίτημα χορήγησης στοιχείων χρήσης του κλειστού γηπέδου της Διώνης

Αρ.Πρωτ.: ΒΑ2821017 Πικέρμι, 16/10/2017 Προς: Δ.Ο.Π.Α.Π Ραφήνας – Πικερμίου Υπόψη: Προέδρου κ. Λουκάτου, Υπεύθυνου Λειτουργίας κ. Σπαντούρου Θέμα: Αίτημα χορήγησης στοιχείων χρήσης του κλειστού γηπέδου της Διώνης Αξιότιμοι κύριοι, Με το από 12/10/2017 ηλεκτρονικό μου αίτημα σας ζήτησα να μου παρέχετε αναλυτικά στοιχεία χρήσης του κλειστού γηπέδου της Διώνης, ανά ημέρα και ώρα και με …

Επίσκεψη της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας κα Βλασία (Σίσσυ) Παπαδοπούλου στην Έκθεση Παλαιοντολογικών Ευρημάτων στην αίθουσα του κτιρίου της π. Κοινότητας Πικερμίου.

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα (Παρασκευή 13 Οκτ. 2017) η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κα Βλασία (Σίσσυ) Παπαδοπούλου στην Έκθεση Παλαιοντολογικών Ευρημάτων, η οποία λειτουργεί σε αίθουσα του κτιρίου της π. Κοινότητας Πικερμίου.

Τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ για την μείωση δημοτικών τελών και γιατί έπεσαν γέλια στο δημοτικό συμβούλιο.

Μείωση δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού ήταν το θέμα που εισηγήθηκε η δημοτική αρχή. Όλη η αντιπολίτευση ζήτησε μεγαλύτερη μείωση. Στην ψηφοφορία που απολούθησε τη συζήτηση ακούστηκαν τα ΝΑΙ από τους συμβούλους της δημοτικής αρχής. Αρχή στα ΟΧΙ έκανε ο κ. Φαφούτης με τη φράση “Καταψηφίζουμε τη μείωση και ζητάμε μεγαλύτερες μειώσεις”.

Eυρωπαϊκό πρόγραμμα TOURISMED

Ξεκινάμε δυναμικά το μεγάλο ευρωπαϊκό πρόγραμμα TOURISMED, με στόχο τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, προστασία και ανάδειξη Ραφήνας και Πικερμίου. Σύντομα νεότερα…