Δημοτικό Συμβούλιο 25/02/20

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 25/02/20, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, Ανδρέας Βασιλόπουλος έθεσε το θέμα της επιχορήγησης και των πολιτιστικών συλλόγων, όπως επιχορηγούνται και τα αθλητικά σωματεία. Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ καταψήφισε τις επιχορηγήσεις των αθλητικών σωματίων διότι δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια. 

Ο Δήμος μας γίνεται πράσινος

Με ανάρτηση του ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου ,Ανδρέας Βασιλόπουλος, κοινοποίησε σε όλους του δημότες  ότι, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στη Ραφήνα από τις 10:00 έως τις 14:00 καθώς και κάθε Παρασκευή στο Πικέρμι από τις 10:00 έως 14:00 γίνονται οι αιτήσεις όσων πολιτών ενδιαφέρονται να εγκαταστήσουν φυσικό αέριο στο σπίτι τους. Επισημαίνεται ότι πρέπει …

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος κοντά στους νέους επιστήμονες

Με την στήριξη του Αντιδήμαρχου και Καθηγητή Γεωπληροφορικής, Ανδρέα Βασιλόπουλου, οι μαθητές του Τομέα Πληροφορικής του ΕΠΑΛ Ραφήνας, συμμετείχαν στον διαγωνισμό STEM της Vodafone Generation Next, οι οποίοι δημιούργησαν έναν σταθμό μέτρησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης που σε λίγο καιρό θα είναι διαθέσιμος να δέχεται πραγματικά δεδομένα.

Βράβευση μικρών μαθητών

Σε μια συμβολική βράβευση προχώρησε ο δήμος Ραφήνας – Πικερμίου των μικρών μαθητών που έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο για την ανακύκλωση. Τα βραβεία έδωσαν στους μικρούς φίλους της ανακύκλωσης ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου όπως και ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος. Την δράση αυτή στηρίζει η ΑΒ Βασιλόπουλος και η ΤΕΧΑΝ Ανταποδοτική Ανακύκλωση τις οποίες ευχαρίστησε ο Ανδρέας Βασιλόπουλος. 

Έκθεση ζωγραφικής στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου μας

Μια ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας πραγματοποιείται στο Πνευματικό Κέντρο της Ραφήνας, το παρόν έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Ανδρέας Βασιλόπουλος, όπου εντυπωσιάστηκε από τις φωτογραφίες της έκθεσης και από τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από τις φωτογραφίες.