Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στο πρώτο κάλεσμα της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, του νεότερου εκλογικού συνδυασμού στην ιστορία της Ραφήνας και του Πικερμίου, η οποία έγινε προχθές στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας.

Ο συνδυασμός του υποψηφίου Δημάρχου Καθηγητή Ανδρέα Βασιλόπουλου προσφέρει κάτι “το καινούριο” στον κόσμο που έχει κουραστεί από τις επαναλλήψεις προσώπων στα δημαρχιακά αξιώματα. Αυτός, μάλλον, ήταν και ο βασικός λόγος συγκέντρωσης τόσων ανθρώπων στην εκδήλωση ενός συνδυασμού που μετράει μόλις 3 μήνες από τη δημιουργία του.

Η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου, σε ένα μοντέρνο ύφος που ομολογουμένως δεν έχουμε ξαναδεί, αντί να έχει κατηγορίες και πολιτικό στόμφο, ανέδειξε με απλά λόγια τις διαφορές της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ από τους άλλους συνδυασμούς. Η σύντομη διάρκεια δεν κούρασε τον κόσμο, ενώ έδωσε χρόνο για ανταλλαγή απόψεων σε ένα ευχάριστο κλίμα.

Εντυπωσιακή ιδέα ήταν η «συμβολική» κάλπη που στήθηκε δίνοντας τη δυνατότητα στον κόσμο να καταθέσει τα δικά της μηνύματα.

Χαρακτηριστικό της εκδήλωσης ήταν ότι ο κ. Βασιλόπουλος δεν κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει το συνδυασμό του, αλλά «Να συγκρίνει υποψηφίους και προγράμματα και να επιλέξει αξιοκρατικά αυτό που θεωρεί καλύτερο για την πρόοδο του τόπου μας».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της εκδήλωσης, η παρουσία στην εκδήλωση των 340 ατόμων από όλες τις περιοχές της Ραφήνας, αλλά και τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα που δέχεται το γραφείο του συνδυασμού, είναι όπως είπε και ο Ανδρέας Βασιλόπουλος «η επιβεβαίωση της αρχικής μας γνώμης ότι η πρόοδος του τόπου μας απαιτεί νέα πρόσωπα».