Αναπτύσσουμε τη χρηματοδοτική μηχανή του Δήμου μας και βελτιώνουμε την πρόσβαση στις χρηματοδοτήσεις για όλους. Προσφέρουμε σύγχρονα προγράμματα κατάρτισης & βελτιώνουμε τις επενδύσεις σε υποδομές μάθησης. Συρρικνώνουμε τα κενά δεξιοτήτων και, κυρίως, δίνουμε βαρύτητα σε όσες δεξιότητες απαιτεί η ψηφιακή εποχή. Εμείς δεν θα έχουμε άνεργους λόγω έλλειψης γνώσεων πληροφορικής.

Διαβάστε εδώ (http://ec.europa.eu/digital-agenda/en/grand-coalition-digital-jobs-0) στρατηγικές συνεργασίες και οδηγίες για την εκπαίδευση σε θέματα πληροφορικής. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κατανοήσουμε ότι υπάρχουν θέσεις εργασίας με βασικό προαπαιτούμενο τις γνώσεις πληροφορικής.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υλοποιεί την εκστρατεία e-Skills for Jobs 2014, που στοχεύει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά με την ανάγκη να βελτιώσουν τις ψηφιακές δεξιότητές τους σε σχέση με την εργασία. Μην χάσετε τη σχετική ημερίδα (http://www.eskills4jobs.gr/1_1/Home) στις 6 Μαϊου 2014. Εμείς δεν θα τη χάσουμε.

Δικτυώνουμε την πόλη μας και ανταλλάσσουμε απόψεις. Ακολουθούμε την εξέλιξη των άλλων ευρωπαϊκών πόλεων. Στηριζόμαστε στις δυνάμεις μας και αντιμετωπίζουμε στρατηγικά τις αδυναμίες της πόλης μας με συνεργασίες. Έτσι μόνο διασφαλίζουμε την αντιμετώπιση της ανεργίας μας και την προσέλκυση επενδυτών.

Σημειώνουμε ότι με τις ενέργειες που ανακοινώνουμε στο πρόγραμμά μας τόσο για το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου όσο και για άλλους χώρους διοργάνωσης εκθέσεων και συνεδρίων, σύντομα θα φιλοξενούμε και εμείς στο Δήμο μας διεθνή συνέδρια και εκδηλώσεις.

Γραφείο Επικοινωνίας ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος

www.dynamianaptyxis.gr

info@dynamianaptyxis.gr

Τηλ. 2118004294