Λένε ότι επειδή δεν έχουμε προηγούμενη θητεία στην πλάτη μας ως διοίκηση δήμου, ως δήμαρχοι ή ως δημοτικοί σύμβουλοι, δεν αξίζει να μας εμπιστευθείτε.

ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν έχουμε προηγούμενη θητεία στη διοίκηση του Δήμου μας γιατί με ό,τι βλέπουμε να (μην) έχουν καταφέρει, είμαστε 100% βέβαιοι για τους λόγους που δεν σχετιστήκαμε με κανένα σχήμα στο παρελθόν ή στο παρόν.

Όλοι αυτοί οι “έμπειροι πολιτικοί” του τόπου μας μάλλον γεννήθηκαν με την ικανότητα διοίκησης σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Συμφωνείτε; Το βλέπουμε άλλωστε από το αποτέλεσμα.

Είδατε εσείς τους “έμπειρους πολιτικούς” του τόπου μας να σας περιγράφουν το πρόγραμμά τους; Όλοι θα λύσουν τα προβλήματα του δήμου. Μάλιστα. Το πως θα υλοποιήσουν τις λύσεις τους σας το έχουν πει; Όλα τα άλλα σχήματα που διεκδικούν μια θέση στη νέα διοίκηση του δήμου προέρχονται από νυν ή πρώην διοικήσεις του δήμου, άλλοι σε θέσεις καθοδήγησης της διοίκησης, άλλοι ως δημοτικοί σύμβουλοι. Με ανύπαρκτες λύσεις διεκδικούσαν τις θέσεις τους και στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις;

Ναι, τώρα ήρθαμε και εμείς και αλλάξαμε την θεώρηση των πραγμάτων. Το ξέρετε, το βλέπετε στο πρόγραμμά μας www.dynamianaptyxis.gr

Γραφείο Επικοινωνίας ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος

www.dynamianaptyxis.gr

info@dynamianaptyxis.gr

Τηλ. 2118004294

Fax 2108056091