«Παραφροσύνη», είχε πει ο Αϊνστάιν, «είναι να κάνεις ξανά και ξανά το ίδιο και να περιμένεις ότι θα αλλάξει το αποτέλεσμα».

Σε αυτές τις εκλογές ας κάνουμε όλοι κάτι διαφορετικό. Στηρίζουμε τον Ανδρέα Βασιλόπουλο και τo πρόγραμμα της Δύναμης Ανάπτυξης. Βοηθάμε τη Ραφήνα και το Πικέρμι να γίνουν αυτό που μας αξίζουν. Οι προτάσεις μας υιοθετούνται και από αυτούς που έλεγαν ότι …»αυτά δεν γίνονται». Τώρα ήρθε η ώρα για να αποφασίσουμε τι θέλουμε για το σήμερα και το αύριο που έρχεται.

Πολλοί μας λένε ότι θα πρέπει να κάτσουμε στο θρανίο του Δημοτικού Συμβουλίου δίπλα στους παλιούς για να μάθουμε….Τι ακριβώς; Πως να κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, πως να λέμε ναι σε όλα, ή πως θα αφήσουμε να περάσει η τελευταία ευκαιρία που δίνεται για ανάπτυξη και υποδομές για το μέλλον (Κρατικές και Ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις);

Με τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και τον ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ στην ηγεσία του Δήμου, αγαπητοί συμπολίτες, η δουλειά ξεκινά την επόμενη μέρα, δεν τελειώνει μαζί με τις εκλογές και ξεκινά για όλους, γιατί όλοι θέλουμε ένα καλύτερο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου, αντάξιο της ιστορίας και των προσδοκιών μας.

Αν συμφωνείτε δείξτε το με την επιλογή σας στις 18/5.

Παναγιώτης Φελούρης

Επιχειρηματικός – Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος “ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”

Υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος

www.dynamianaptyxis.gr

mail:pfelouris@gmail.com