Παρουσία των υποψηφίων Δημάρχων Ραφήνας – Πικερμίου πραγματοποιήθηκε μια συζήτηση εφόλης της ύλης με το Σωματείο των Υπαλλήλων του Δήμου. Όπως και την προηγούμενη φορά που συναντήθηκαν όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι δήμαρχοι, έτσι και τώρα, εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο Ανδρέας Βασιλόπουλος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ανάπτυξης», καθώς ήταν ο μοναδικός που είχε ξεκάθαρες απαντήσεις και αρνήθηκε να καταφύγει σε λαϊκισμούς και ευχολόγια.

Ξεκάθαρος υπέρ της προάσπισης των δικαιωμάτων των δημοτικών υπαλλήλων, είπε «ναι» σε μια αξιοκρατική μορφή αξιολόγησης, αποκλείοντας παράλληλα οποιοδήποτε οριζόντιο μέτρο. Δεν αρνήθηκε να απαντήσει και στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων, λέγοντας «ναι» στην αξιοποίηση των ΣΔΙΤ και «όχι» σε εργολαβικές ιδιωτικοποιήσεις υφιστάμενων υπηρεσιών.

Είναι ενθαρρυντικό ότι και οι άλλοι συνδυασμοί ολοένα και περισσότερο υιοθετούν τμήματα του Προγράμματος της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, είτε αυτά αφορούν στην αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου με νέα Τμήματα και Υπηρεσίες, είτε στην εκπαίδευση των υπαλλήλων, τμήματα του Προγράμματος που έχουν προ πολλού ανακοινωθεί σε τοπικά μέσα.

Δείτε το video εδώ

Γραφείο Επικοινωνίας ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος

www.dynamianaptyxis.gr

info@dynamianaptyxis.gr

Τηλ. 2118004294

Fax 2108056091