Ο καθηγητής, Δημοτικός Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημ. Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος, στο πλαίσιο της συνεχούς επικοινωνίας του με τους πολίτες, επισκέφθηκε σήμερα τα γήπεδα τέννις του Οχυρού στη Ραφήνα, όπου όχι μόνο παρακολούθησε αγώνες του ενωσιακού πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχουν περισσότεροι απο 150 αθλητές, αλλά είχε και συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αντισφαίρισης Ραφήνας. 

IMG_1041α

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, άκουσε τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, που έχει την έδρα του στο Οχυρό.

IMG_1048α

Ενημερώθηκε για την υπάρχουσα κατάσταση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν , οι αθλητές, οι προπονητές και οι παράγοντες του αθλητικού σωματείου, που με πολύ κόπο προσπαθούν να συνεχίσουν τη πολύτιμη προσφορά τους σε ένα χώρο που τα προβλήματα είναι πολλά και δυστυχώς αυξάνονται με τη πάροδο του χρόνου. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Σοφία Μαρσέλου, η Αντιπρόεδρος Δώρα Αλιμπέρτη και ο Γεν. Γραμματές – Έφορος Αγώνων Ηλιας Ράπτης, αναφέρθηκαν ειδικότερα στην εθελοντική προσφορά των γονέων που μέσω των συνδρομων αλλά και προσωπικής εργασίας προσπαθούν να καλύψουν τα δυσβάστακτα λειτουργικά έξοδα του Συλλόγου αλλά και στις δαπάνες που καλύπτει ο Σύλλογος προκειμένου να διατηρεί το χωρο που τον φιλοξενεί σε καλή κατάσταση. Παράλληλα οι άνθρωποι του Συλλόγου, εξέφρασαν τις ελπίδες τους για έμπρακτη βοήθεια – και στο μέτρο των δυνατοτήτων της – απο πλευράς Δημοτικής Αρχής.

IMG_1051α

IMG_1052

IMG_1038

IMG_1056

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος δεσμεύθηκε για μία νέα συνάντηση «γραφείου» , θεωρώντας αναντίρρητη  την παροχή συνδρομής προκειμένου προκειμένου να βοηθησει ουσιαστικά να ενταχθεί ο Σύλλογος σε προγράμματα που προβλέπουν χρηματοδοτήσεις είτε εθνικές είτε ευρωπαϊκές.

«ΝΑΙ στην άθληση, ΝΑΙ στον υγιή τρόπο ζωής για ένα καλύτερο μέλλον.Τα αθλητικά σωματεία του Δήμου μας παράγουν καθημερινά σημαντικό έργο, γι’ αυτό και εμείς πρέπει να σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειες που καταβάλλονται.»  δήλωσε στο rpn.gr o καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος.

 

Πηγή http://www.rpn.gr/?p=57032