Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πάρκο του Καραμανλή η 1η Έκθεση Ηλεκτρικών Οχημάτων παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Πιστικίδη, των Ευαγγ. Μπουρνού, Σπύρου Πάντζα αλλά και πολλών δημοτών που έσπευσαν να κάνουν ένα test drive.

Η εταιρεία του Ανδρέα Βασιλόπουλου AVMap στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου Ele.C.Tra συνδιοργάνωσε με τον Οργανισμό Λιμένα Ραφήνας την επίδειξη ηλεκτροκίνητων οχημάτων, σκούτερ και ποδηλάτων με δωρεάν είσοδο και test drive για όλα τα ηλεκτροκίνητα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων (ΕΛΙΝΗΟ) και το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) καθώς επίσης και με τις εταιρείες BMW, EASYRIDE, EKKACARS, ELECTRICREVBYHELMA, eleGreco, FORTISIS, KTM, MOVIVA, smart και Tropical.

Ο Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης έδειξε προτίμηση στα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, όπου έκανε test drive, ενώ ο Σπύρος Πάντζας έδειξε ενδιαφέρον για τα ηλεκτροκίνητα ποδήλατα.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος μιλώντας στο irafina.gr είπε ότι: «Μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος Ele.C.Tra (Electric City Transport – www.electraproject.eu), η AVMap GIS Α.Ε. στοχεύει στην προώθηση της χρήσης ηλεκτροκίνητων οχημάτων και scooter τόσο στον τομέα των αστικών μεταφορών, όσο και στους δημόσιους φορείς της χώρας, ώστε να αποτελέσουν παράδειγμα για τη χρήση από τους επαγγελματίες του ιδιωτικού τομέα αλλά και τους κατοίκους και τους τουρίστες της χώρας μας.»

«Η ανταπόκριση των ραφηνιωτών είναι μεγάλη και όπως μπορείτε να δείτε τώρα – 20.00 η ώρα – όποιος πάει να δηλώσει τα στοιχεία του για το test drive θα πρέπει να περιμένει για πάνω από μία ώρα.»

Επίσης μας δήλωσε ότι η εταιρεία του AVMap σκοπεύει να διοργανώσει και άλλα μεγάλα event στην περιοχή της Ραφήνας στο άμεσο μέλλον.

Μεταξύ άλλων διακρίναμε τον πρόεδρο του δ.σ Δημήτρη Μισοκοίλη, τον πρώην δημ. σύμβουλο Γιώργο Πιστικό και τον Διοικητή του τμήματος Ασφαλείας Δημήτρη Δελτσίδη 

Πηγή: www.irafina.gr