Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα (Παρασκευή 13 Οκτ. 2017) η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κα Βλασία (Σίσσυ) Παπαδοπούλου στην Έκθεση Παλαιοντολογικών Ευρημάτων, η οποία λειτουργεί σε αίθουσα του κτιρίου της π. Κοινότητας Πικερμίου.

Την κα Β. Παυλοπούλου υποδέχθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου, ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος, ενώ την ξενάγηση της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας, πραγματοποίησε ο καθηγητής Παλαιοντολογίας – και υπεύθυνος των ανασκαφών – κ. Γεώργιος Θεοδώρου.
Η κα Β. Παυλοπούλου , απο τη πρώτη στιγμή εντυπωσιάστηκε απο τα ευρήματα που είδε και την ξενάγηση του κ. Θεοδώρου, υπέβαλλε ερωτήσεις και εξέφρασε και τιςαπόψεις της για κάποια θέματα που αφορούν την αξιοποίηση των ευρημάτων . Εξίσου εντυπωσιασμένη ήταν και η κα Σοφία Χηνιάδου Καμπάνη, ειδική σύμβουλος της Προεδρίας της Δημοκρατίας, υπεύθυνη για τα πολιτιστικά θέματα που συνόδευε την κα Παυλοπούλου.
Παρόντες στην σημερινή επίσκεψη της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Πικέρμι ήταν εκτός των προαναφερομένων, η Δημοτική Σύμβουλος κα Σίσσυ Κατσούδα, o Αντιπρύτανης Ερευνητικής Πολιτικής & Ανάπτυξης ΕΚΠΑ κ. Θωμάς Σφηκόπουλος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πικερμίου κ. Άρης Μπουράνης, ο τοπικός σύμβουλος κ.Άγγελος Χοβαρδάς, η Πρόεδρος του Συλλόγου “Νηρηίδες” Ραφήνας κα Σουζάνα Αρμάου-Χριστοπούλου, η Πρόεδρος της Εστίας (Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με νοητική στέρηση) κα Ευφημία Προκοπάκη, ο σχεδιαστής μόδας κ. Γιάννης Γαλάτης, η δημοσιογράφος κα Αγγελική Ραγκούση, η Πρόεδρος του Αετού Πικερμίου κα Εύα Κολοβού και προσωπικοί φίλοι (κάτοικοι Πικερμίου-Ραφήνας) της κας Β. Παυλοπούλου.
 
Πηγή: www.rpn.gr