Με μεγάλη χαρά προσκαλώ νέες και νέους φοιτητές, που επέτυχαν φέτος στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας, σε ένα σεμινάριο που θα βοηθήσει στη σωστή φοίτηση και στο να μην σπαταληθεί γόνιμος χρόνος. Στο σεμινάριο αυτό, αξιοποιώντας εμπειρία ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, επιχειρούμε να δώσουμε πρακτικές συμβουλές για όσα θα συναντήσετε στα χρόνια προπτυχιακής και μεταπτυχιακής φοίτησης.
Ενδεικτικά, θα αναφερθούμε στον τρόπο επιλογής και παρακολούθησης μαθημάτων / εργαστηρίων, τήρησης σημειώσεων, βελτίωσης της μνήμης, αποτελεσματικού διαβάσματος, αλλά και σε όσα δεν πρέπει να παραλείψετε ώστε τελειώνοντας τις σπουδές σας να έχετε ένα σωστό βιογραφικό σημείωμα, ανταγωνιστικό στην σύγχρονη αγορά εργασίας.
Τα σεμινάρια διοργανώνουμε για πρώτη φορά στην Ραφήνα σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΟΡΟΣΗΜΟ, τον Ι.Ν.Αναλήψεως και τον Σύλλογο ΕΝΟΤΗΤΑ στην Διασταύρωση.
 
Προκειμένου να καλυφθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές της περιοχής μας, αλλά και να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις, έχουμε προγραμματίσει τις παρακάτω ημερομηνίες:
– για τους φοιτητές του Πικερμίου: ΔΕΥΤΕΡΑ 18/09/2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα (Κλειτάρχου & Αριστείδου)
– για τους φοιτητές της Διασταύρωσης Ραφήνας: ΤΕΤΑΡΤΗ 20/09/2017, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν.Αναλήψεως (Λεωφ.Μαραθώνος 24χλμ)
– για τους φοιτητές της Ραφήνας: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/09/2017, στο Αμφιθέατρο του φροντιστηρίου ΟΡΟΣΗΜΟ στο κέντρο της Ραφήνας
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 211-8004294 και 6942-790900
(η συμμετοχή είναι δωρεάν)
Δρ. Ανδρέας Βασιλόπουλος