Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση σας ανακοινώνω τη λειτουργία του RafinaPikermiGuide.gr, ενός δωρεάν Επαγγελματικού και Τουριστικού οδηγού σε πέντε γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ρώσικα), που έλλειπε από την περιοχή μας.
Αποτελεί μέρος τους ολοκληρωμένου σχεδίου μας για την τουριστική προβολή, την τοπική ανάπτυξη και την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας στην περιοχή μας.
Μέσα από το RafinaPikermiGuide.gr παρέχονται τουριστικές πληροφορίες για την ιστορία, τα αξιοθέατα, τις παραλίες και τις εκκλησίες της περιοχής μας, για τα καθημερινά δρομολόγια (ακτοπλοϊκά, ΚΤΕΛ, ΟΑΣΑ), τις υποδομές της πόλης, κλπ.
Παράλληλα, το RafinaPikermiGuide.gr αποτελεί και τον Επαγγελματικό οδηγό της πόλης μας, με φωτογραφίες, περιγραφή, σύνδεση με social media, θέση στο χάρτη, και στοιχεία επικοινωνίας. Καταγράψαμε, κατηγοριοποιήσαμε και παρουσιάζουμε σχεδόν το σύνολο των εμπόρων και ελευθέρων επαγγελματιών. Από τράπεζες, φαρμακεία, καταστήματα ένδυσης και καθαριστήρια, μέχρι υδραυλικούς, κομμωτήρια, ιατρούς και δικηγόρους.
Το RafinaPikermiGuide.gr αξιοποιεί υποδομές, τεχνικούς και προγραμματιστές της εταιρείας μας, ώστε να έχει την τεχνολογική στάθμη της εποχής μας, αδιάλειπτη λειτουργία, ημερήσιο cloud backup, αλλά και διαρκείς αναβαθμίσεις. Παράλληλα όμως υποστηρίζεται και από μία ομάδα ανθρώπων της περιοχής μας για το περιεχόμενο και τον έλεγχο των πληροφοριών.
Τόσο η ανάπτυξη του portal, όσο και η καταχώρηση και προβολή των εμπόρων και επαγγελματιών γίνονται αφιλοκερδώς από την ομάδα μας για την υποστήριξη της περιοχή μας. Για τυχόν ελλείψεις και διορθώσεις στοιχείων, όπως και καταχώρηση νέων επαγγελματικών, επικοινωνήστε με την ομάδα μας.
Δοκιμάστε το στο www.rafinapikermiguide.gr και κάντε το share ελεύθερα.