Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα στη Ραφήνα, η σειρά δωρεάν σεμιναρίων που πραγματοποίησε ο καθηγητής και Δημ. Σύμβουλος Ανδρέας Βασιλόπουλος , απευθυνόμενος σε νέες και νέους φοιτητές, που επέτυχαν φέτος στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.

Το σεμινάριο είχε σκοπό να βοηθήσει στη σωστή φοίτηση και στο να μην σπαταληθεί γόνιμος χρόνος απο τους νέους φοιτητές.

Σήμερα το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στον εκπαιδευτικό οργανισμό ΟΡΟΣΗΜΟ, με οικοδεσπότη τον Σπύρο Πλασκοβίτη και ο Ανδρέας Βασιλόπουλος αναφέρθηκε στον τρόπο επιλογής και παρακολούθησης μαθημάτων / εργαστηρίων, τήρησης σημειώσεων, βελτίωσης της μνήμης, αποτελεσματικού διαβάσματος, αλλά και σε όσα δεν πρέπει να παραλείψουν οι νέοι φοιτητές, έτσι ώστε τελειώνοντας τις σπουδές τους να έχουν  ένα σωστό βιογραφικό σημείωμα, ανταγωνιστικό στην σύγχρονη αγορά εργασίας.

Να σας θυμίσουμε ότι αντίστοιχα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν προ ημερών :

– για τους φοιτητές του Πικερμίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα (Κλειτάρχου & Αριστείδου)

– για τους φοιτητές της Διασταύρωσης Ραφήνας, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν.Αναλήψεως (Λεωφ.Μαραθώνος 24χλμ)

στα οποία, ο Ανδρέας Βασιλόπουλος , Καθηγητής ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας , αξιοποιώντας εμπειρία ετών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, έδωσε πρακτικές συμβουλές στους νέους προκειμένου να γνωρίζουν το τρόπο αντιμετώπισης και επίλυσης προβλημάτων που θα αντιμετωπίσουν στα χρόνια της προπτυχιακής και μεταπτυχιακής φοίτησης τους.