Από το χθεσινό συμβούλιο εντύπωση μας έκανε η απουσία του Γιώργου Χριστόπουλου, τον οποίο βέβαια εκπροσώπησαν επάξια οι έτεροι γιατροί της παράταξης Γεράσιμος Βουδούρης και Ευάγγελος Μαυρουδής και από τις σπάνιες φορές απουσία του Δαμιανού Φαφούτη, ο οποίος είναι πάντα διαβασμένος για όλα τα θέματα. Ο Θανάσης Αδαμόπουλος ήταν παρών, αλλά από νωρίς ήταν ανήσυχος και μιλούσε συνεχώς στο κινητό τηλέφωνο. Μετά το τρίτο θέμα (ΚΕΛ) πολλοί την έκαναν με ελαφριά πηδηματάκια. Ποιος έκανε την αρχή δεν γνωρίζουμε!

Εντύπωση μας έκανε και χθες η… επαγγελματική στάση του γραμματέα του δ.σ. Ανδρέα Βασιλόπουλου, ο οποίος σπάνια έως καθόλου σηκώνεται από τη θέση του και παρακολουθεί με προσοχή τους πάντες και τα πάντα. Παρεμπιπτόντως η πρότασή του για το αποχετευτικό ήταν η πιο σωστή. Να αναλάβει την μελέτη η ομάδα της κ. Λοϊζίδου, να δει τα πιθανά σενάρια και να εισηγηθεί την πρότασή της. Κι αν δεν κάνω λάθος συμφώνησε μαζί του ο Παναγιώτης Καλφαντής.

Εκεί που δεν συμφώνησαν ήταν όταν σε κάποια στιγμή εκτός… ημερησίας σε συζήτηση για άλλο θέμα, πιάστηκαν στα λόγια Βουδούρης και Παλπατζής για τις λάμπες. Μετά βέβαια στο διάλειμμα τα βρήκαν. Έντονη (σε ευπρεπή όρια) ήταν όμως η αντιπαράθεση μεταξύ του Δημάρχου Β. Πιστικίδη και του Ευαγγ. Μαυρουδή για την Ψυτάλλεια και το Πλατύ Χωράφι. Ο γιατρός εμμένει στην εδώ και χρόνια τοποθέτησή του και θα επιμένει μέχρι να δικαιωθεί όπως λέει.

Για άλλη μια φορά η κ. Τόκα “κούρασε” το συμβούλιο και τους ακροατές, με τις μακροσκελείς τοποθετήσεις της, που και σε χρόνο ήταν εκτός ορίου και σε ουσία ήταν εκτός θέματος!

Πηγή: www.irafina.gr