Ο Μύρων Τσαγκαράκης έχει λόγο και άποψη. Εντάξει, αυτό δεν είναι είδηση, διότι είναι γνωστό! Το νέο είναι ότι και στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο «έγραψε» πάλι…
Όταν πήρε τον λόγο για να μιλήσει για το θέμα που συζητιόταν (ισολογισμός) στο δσ, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στους δύο και μοναδικούς εκπροσώπους της αντιπολίτευσης, οι οποίοι ήταν παρόντες σε «κάτι τόσο σημαντικό», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, σε αντίθεση με την πλειονότητα, που απουσίαζε της αιθούσης.
 
Πρόκειται όπως σας έχουμε ενημερώσει για τον κ. Βασιλόπουλο και τον κ. Ζαφειρόπουλο. Αυτοί και μόνο αυτοί ήταν στην αίθουσα συνεδριάσεων εκ μέρους των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, και για τον λόγο αυτό τους απένειμε τα εύσημα ο κ. Τσαγκαράκης, σημειώνοντας δε, πως οι υπόλοιποι δεν παρέστησαν διότι το θεώρησαν «τσάμπα κόπος», αφού οι παρατάξεις τους δεν έχουν την πλειοψηφία, συνεπώς γιατί να μπουν στη διαδικασία και να έρθουν στο δημοτικό συμβούλιο.
 
Πάντως το θέμα των απουσιών ετέθη πάλι ως θέμα συζήτησης, στα «πηγαδάκια» εντός κι εκτός αιθούσης, με πολλούς να συμφωνούν πως «αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο».
Αναμένουμε τυχόν εξελίξεις, διότι από λόγια άλλο τίποτα!