Τρεις ερωτήσεις έκανε πριν από την συζήτηση των εντός ημερήσιας διάταξης θεμάτων, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρέας Βασιλόπουλος.

Η πρώτη αφορούσε στον τρόπο διαχείρισης και εκμετάλλευσης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, την προσφορά μεταχειρισμένων επίπλων που μπορεί να διαθέσει το Κατάστημα Επίπλων Gand, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Μαραθώνος στο Πικέρμι.

Το δεύτερο θέμα που έθεσε ο κ. Βασιλόπουλος αφορούσε το νέο παρκινγκ στη Χρήστου Μάντικα. Όπως είπε ο κ. Βασιλόπουλος σε προηγούμενη ερώτηση του γιατί το παρκινγκ δεν είναι ανοικτό έστω και δωρεάν, είχε πάρει την απάντηση ότι μέχρι το τέλος Ιουλίου θα λειτουργούσε κανονικά. Επειδή όμως αυτό δεν έγινε ζήτησε να ενημερωθεί σχετικά.

Η τελευταία ερώτηση του αφορούσε τον Συμπαραστάτη του Δημότη , ο οποίος όπως είπε δεν έχει αναλάβει κάποια υπόθεση ενώ ο αντίστοιχος του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος έχει αναλάβει πάνω από 500 υποθέσεις.

Απάντηση σχετικά με τον Συμπαραστάτη του Δημότη έδωσε ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης ο οποίος αρχικά είπε ότι αν έχει ή δεν έχει υποθέσεις ο Συμπαραστάτης του Πολίτη είναι κάτι που το μαρτυρά το πρωτόκολλο του Δήμου στο οποίο δεν υπάρχει κάποιο αίτημα και ότι ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου έχει στην θέση αυτή έναν αξιόλογο επιστήμονα από την τοπική κοινωνία .

Στην ερώτηση του κ. Βασιλόπουλου για το παρκινγκ της Χρ. Μάντικα απάντησε ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς ο οποίος είπε ότι έχει κατατεθεί ο φάκελος αλλά ο Αύγουστος είναι ένας δυσλειτουργικός μήνας για την δημόσια διοίκηση και δεν έχει εκδοθεί μέχρι σήμερα η άδεια. Ο φάκελος είναι πλήρης αλλά είναι παράνομο να είναι ανοικτό το παρκινγκ, είτε δωρεάν είτε με πληρωμή, αν δεν έχει εκδοθεί η αντίστοιχη άδεια λειτουργίας.

www.irafina.gr

Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=AzwvPN-8ljU