Ο κύριος Βουδούρης, προφανώς ενοχλήθηκε από τον πίνακα που πρόσφατα παρουσίασα με τις παρουσίες/απουσίες 2016 του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Μάλιστα ενοχλήθηκε τόσο ώστε να φτάσει στο σημείο να γράψει ότι:
«Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος με απαράδεκτο και προκλητικό για άλλη μια φορά τρόπο, αυτοβούλως δημοσιεύει τις παρουσίες και απουσίες των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Γραμματέας του Δημ. Συμβουλίου έχει υποπέσει σε σωρεία λαθών, με πρώτο και κύριο ότι δεν εξασφάλισε για τις ανακοινώσεις του την υπογραφή του Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου Δημήτρη Μισοκοίλη, του μόνου αρμοδίου για τη λειτουργία του Δημ. Συμβουλίου.»

Αγαπητέ κ. Βουδούρη, τα στοιχεία αυτά, είναι δημόσια προσβάσιμα ακόμα και από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Επίσης σας θυμίζω ότι εσείς προσωπικά είσαστε ένας από τους Δημ.Συμβούλους που ζητήσατε να ενημερωθείτε για τις απουσίες των συναδέλφων σας.
Αυτό που έπραξα φέτος, όπως και πέρυσι (που παρεμπιπτόντως δεν είχατε διατυπώσει καμία διαφωνία), είναι να παραθέσω τα στοιχεία, χωρίς κανένα προσωπικό σχολιασμό ή υπαινιγμό. Είναι επομένως το λιγότερο άστοχο να με κατηγορείτε ότι δημοσιοποίησα τα στοιχεία αυτά με απαράδεκτο και προκλητικό τρόπο.

Απαράδεκτο και προκλητικό είναι να μην δημοσιοποιούνται. Απαράδεκτο είναι επίσης να ενοχλείστε τόσο, όταν κάποιος δημότης, δημοσιογράφος, δημοτικός σύμβουλος συγκεντρώσει και παρουσιάσει τα στοιχεία αυτά.

Επιπλέον, από πότε σε μία χώρα με ελευθερία λόγου, κάποιος οποιοσδήποτε, πρέπει να εξασφαλίσει την υπογραφή του Προέδρου του ΔΣ για να ανακοινώσει στοιχεία που είναι δημόσια προς όλους; Αυτά ανήκαν σε παλαιότερες εποχές λογοκρισίας.

Τέλος, εάν όντως έχετε διαπιστώσει ότι, ως Γραμματέας του Δημ. Συμβουλίου μας, εκτελώ με λάθος τρόπο τα καθήκοντά μου, θα ήθελα να μου το είχατε επισημάνει, δημόσια ή προσωπικά, προκειμένου να βελτιωθώ, πάντως όχι να το επικαλείστε σήμερα με αφορμή την ενόχλησή σας.