Νέος Πρόεδρος ΔΣ ο κ. Μώρος και οι προσδοκίες πολλών ήταν ότι αυτή τη φορά θα τηρούνται τουλάχιστον οι κανόνες λειτουργίας. Όμως κάθε συνεδρίαση μας διαψεύδει.
Bistro

Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις, η ειρωνείες και οι προσβολές αποτελούν συνηθισμένη τακτική ορισμένων που προσπαθούν να επιπλεύσουν θεωρώντας την «μαγκιά» ως εργαλείο πολιτικής επικοινωνίας και τις «εκτός θέματος» ατάκες ως πολιτικά επιχειρήματα.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο, όμως, υπάρχουν κανόνες συζήτησης, υπάρχει γραπτός κανονισμός, υπάρχει συντονιστής. Ζητάς τον λόγο από τον Πρόεδρο, λαμβάνεις τον λόγο, μιλάς εντός θέματος, δεν υπερβαίνεις το χρόνο που σου δίνεται.

Διαφορετικά, η παρουσία των ατόμων αυτών στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του Δήμου. Αντιθέτως, αποπροσανατολίζει, αφήνει χώρο για πολιτικές αυθαιρεσίες, δημιουργεί εικόνα απαξίωσης, προσβάλει τον κόσμο που ψήφισε στις εκλογές.

Πρέπει όλοι μας, πέρα από προσωπικές αντεκδικήσεις και μικροπολιτικές, να συμβάλλουμε επιτέλους από κοινού να βγάλουμε την περιοχή μας από το τέλμα των τελευταίων ετών.