Με αφορμή το μεσημεριανό δημοσίευμά σας, θα ήθελα εκ μέρους των διοργανωτών και εθελοντών, να σας διαβεβαιώσω ότι η εκδήλωση «Ο άνθρωπος δίπλα στα αδέσποτα ζώα», που πραγματοποιούμε απόψε στο Πάρκο Καραμανλή στη Ραφήνα, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της πρόθεσης όλων μας, να υποστηρίξουμε το έργο του Δήμου σε σχέση με την υιοθεσία, αλλά και την ολοκληρωμένη διαχείριση των αδέσποτων ζώων.
Για τον λόγο αυτό, σας έχουμε αποστείλει σχετική έγγραφη πρόσκληση συνεργασίας (αρ.πρωτ. 8488-20.07.2017), όπως άλλωστε και στον γειτονικό Δήμο Παλλήνης, για δωρεάν αξιοποίηση της πλατφόρμας και ενσωμάτωσή της στην ιστοσελίδα του δήμου. Ο Δήμος Παλλήνης έχει ήδη ανταποκριθεί θετικά, ελπίζουμε και στη δική σας θετική απόκριση.
Τέλος, σε καμία περίπτωση η εκδήλωσή μας δεν αποτελεί μομφή για το έργο της Δημοτικής Αρχής, ή της φιλοζωϊκής οργάνωσης Πήγασος, ούτε είχαμε ως στόχο να σας ωθήσουμε να κάνετε απολογισμό του σχετικού σας έργου. Εξάλλου στο θέμα αυτό χωράνε μόνον συνεργασίες και όχι συγκρίσεις για το εάν η Δημοτική Αρχή, η οποία εκ του Νόμου υποχρεούται να ασχοληθεί και να διαθέσει πόρους για τα αδέσποτα, κάνει περισσότερα ή λιγότερα από τους ιδιώτες.
Παρατίθεται σύνδεσμος με τη σχετική δήλωση του κ. Δημάρχου: https://www.facebook.com/evans.born.9/posts/1742802055759939
Δρ. Ανδρέας Βασιλόπουλος
Καθηγητής ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας
Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου
κιν. 6942 790900