Είναι η πολλοστή φορά που η παράταξή μας, δια στόματος Ανδρέα Βασιλόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου, ζητά από τη Δημοτική Αρχή να μην «παροπλίζει» τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

Ο κόσμος, δύο χρόνια τώρα, δεν ενημερώθηκε ποτέ ποιός είναι ο Συμπαραστάτης που ορίστηκε από τον Δήμο, που είναι το γραφείο του, ποιά είναι τα στοιχεία επικοινωνία και ποιές ώρες δέχετε. Δεν ενημερώθηκε ποτέ και για τις θεσμικές αρμοδιότητες του, ούτε για το σημαντικόδιαμεσολαβητικό ρόλο για προβλήματα μεταξύ Δήμου και πολιτών.

Τα ψέματα δεν μπορεί να συνεχίζονται αντί απαντήσεων. Ο συμπαραστάτης του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας έχει διεκπεραιώσει περισσότερες από 500 υποθέσεις και ο Δήμαρχος μας εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου δεν υπάρχει καμία υπόθεση από Δημότη προς επίλυση.

Είναι τρομερό να παροπλίζουμε μία ανεξάρτητη αρχή που πανελλαδικά δρα ως διαμεσολαβητής μεταξύ πολιτών, επιχειρήσεων και υπηρεσιών του Δήμου, απλά και μόνο γιατί «όλα πρέπει να λύνονται από το γραφείο του Δημάρχου».