Αρ.Πρωτ.: BA 31360316

Πικέρμι, 03/03/2016

Προς: Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, Διοίκηση Διοικητικών, Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού


Θέμα: Αίτημα για συνάντηση εργαζομένων με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την ενημέρωση


Κύριοι,

η συμβολή των Δημοτικών Συμβούλων στην ορθή διοίκηση του Δήμου, στην προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων, πρέπει και μπορεί να είναι ουσιαστική.

Στα πλαίσια της λειτουργίας των θεσμών, αλλά και της απαραίτητης επικοινωνίας μεταξύ δημοτικών συμβούλων και εργαζομένων, θέλω να ζητήσω συνάντηση με όσους εργαζομένους του Δήμου μας το επιθυμούν.

Η νέα διοίκηση του Δήμου, αλλά και εγώ ως νέος Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης, έχουμε συμπληρώσει ενάμιση έτος θητείας μας. Σκοπός επομένως της συνάντησης αυτής είναι η ανταλλαγή απόψεων με τους υπαλλήλους, αλλά και η ενημέρωσή μου για τις σχέσεις εργαζομένων – διοίκησης, θέμα που θεωρώ πολύ ουσιώδες για τη σωστή λειτουργία του Δήμου μας.

Αντίστοιχο αίτημα έχω αποστείλει και στο Προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων. Δεδομένου όμως ότι πολλοί εργαζόμενοι του Δήμου δεν ανήκουν στο σωματείο, στέλνω το αίτημα και στον Δήμο, προκειμένου να οριστεί ξεχωριστή συνάντηση με τους εργαζομένους.

Σας παρακαλώ για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων συναδέλφων σας και την άμεση απόκρισή σας για τον καθορισμό της συνάντησης αυτής. Στη διάθεσή σας.

 

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Βασιλόπουλος