Αρ.Πρωτ.: BA 31460117

Πικέρμι, 07/01/2017

Προς: Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας ΑΕ

Υπόψη: Προέδρου και Δ/νουσας Συμβούλου, Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου ΟΛΡ ΑΕ


Θέμα: Συνάντηση γνωριμίας με τη νέα διοίκηση του ΟΛΡ ΑΕ


Αγαπητέ κ. Γεωργόπουλε, αγαπητή κα Αδαμοπούλου και μέλη του ΔΣ,

εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα και καλή συνεργασία με την πόλη και τον Δήμο ολόκληρο, θεωρώντας ότι μέσα από τη συνεργασία θα υπάρξει αμοιβαίο όφελος για όλες τις πλευρές.

Προσωπικά θεωρώ, σε αντίθεση με αρκετά μέλη του δημοτικού μας συμβουλίου, ότι η εξέλιξη της πόλης και του Δήμου μας είναι συνυφασμένη με την εξέλιξη και επέκταση του λιμανιού. Απαιτούνται όμως κατάλληλοι χειρισμοί και από τις δύο πλευρές, για να μπορέσει ο Δήμος και οι τοπικοί επαγγελματίες να καρπωθούν τα οφέλη των επισκεπτών που φέρνει το λιμάνι στην πόλη. Υπάρχουν πολλά μοντέλα που έχουν εφαρμοστεί με επιτυχία σε πόλεις-λιμάνια του εξωτερικού και πολλές δυνατότητες που δεν έχουν αξιοποιηθεί στην περίπτωση της Ραφήνας.

Όπως είχα ζητήσει και από το προηγούμενο διοικητικό σας συμβούλιο, έτσι και τώρα ζητώ από εσάς να προγραμματίσουμε μία συνάντηση γνωριμίας (πιθανώς σε μία από τις συνεδριάσεις σας). Αυτό θα μας δώσει μελλοντικά τη δυνατότητα καλύτερης συνεργασίας και κατανόησης των προβλημάτων πόλης-λιμανιού.

Παραμένω στη διάθεσή σας.

 

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Βασιλόπουλος