Αρ.Πρωτ.: BA 31460117

Πικέρμι, 17/01/2017

Προς: Σύλλογο ΕΝΟΤΗΤΑ Διασταύρωση Ραφήνας

Υπόψη: Προέδρου κ. Γιάννη Ξουρίκη, Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου


Θέμα: Δωρεάν υποστήριξη σπουδαστών της περιοχής μας


Αγαπητέ κύριε Ξουρίκη,

επί σειρά ετών, τόσο εγώ προσωπικά λόγω της καθηγητικής μου ιδιότητας, όσο και ορισμένα στελέχη της εταιρείας μας AVMap GIS AE, παρέχουμε δωρεάν βοήθεια σε σπουδαστές, ώστε να αξιοποιήσουν τις σπουδές τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να βγουν στην αγορά εργασίας σωστά προετοιμασμένοι.

Ειδικότερα, στόχος του δωρεάν αυτού προγράμματος είναι να απαντάμε σε ερωτήματα που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια των σπουδών, να φέρνουμε σε επαφή φοιτητές με ομάδες από άλλα ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, να δίνουμε πληροφορίες και κατευθύνσεις για την εκπόνηση διπλωματικών εργασιών και πρακτικής εξάσκησης, αλλά και για τη συνέχιση των σπουδών.

Παράλληλα προσπαθούμε να συνδέσουμε την θεωρητική και εφαρμοσμένη έρευνα με τις πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, κάτι που αποτελεί μεγάλη ανάγκη στη χώρα μας. Έτσι, σε επιλεγμένους σπουδαστές που επιθυμούν να εστιάσουν τις σπουδές τους σε συγκεκριμένα αντικείμενα, παρέχουμε τεχνική υποστήριξη, δικτύωση και στενή συμβουλευτική παρακολούθηση.

Με αφορμή την πρόσφατη μετεγκατάσταση των κεντρικών μας γραφείων στο Πικέρμι, αποτελεί πρόθεσή μου να εστιάσουμε σε νέους και νέες από την Ραφήνα και το Πικέρμι. Με δεδομένο ότι ο Σύλλογός σας διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην τοπική μας κοινωνία, θέλω να σας ζητήσω να ενημερώσετε τα μέλη σας και να συγκεντρώσετε αιτήματα από σπουδαστές που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα αυτό.

Παραμένω στη διάθεσή σας.

 

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Βασιλόπουλος