Συνάντηση γνωριμίας με τον Πρόεδρο και τα μέλη του νέου ΔΣ του ΟΛΡ ΑΕ

Αρ.Πρωτ.: BA 41160517

Πικέρμι, 11/05/2017

Προς: Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας ΑΕ

Υπόψη: Προέδρου κ. Γεωργόπουλου Κων/νου, Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου ΟΛΡ ΑΕ


Θέμα: Συνάντηση γνωριμίας με τον Πρόεδρο και τα μέλη του νέου ΔΣ του ΟΛΡ ΑΕ


Αγαπητέ κ. Γεωργόπουλε και μέλη του ΔΣ,

εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα και καλή συνεργασία με την πόλη και τον Δήμο μας, θεωρώντας ότι μέσα από τη συνεργασία θα υπάρξει αμοιβαίο όφελος για όλες τις πλευρές.

Προσωπικά θεωρώ, σε αντίθεση με αρκετά μέλη του δημοτικού μας συμβουλίου, ότι η εξέλιξη της πόλης και του Δήμου μας είναι συνυφασμένη με την εξέλιξη και ανάπτυξη του λιμανιού. Απαιτούνται όμως κατάλληλοι χειρισμοί και από τις δύο πλευρές, για να μπορέσει ο Δήμος και οι τοπικοί επαγγελματίες να καρπωθούν τα οφέλη των επισκεπτών που φέρνει το λιμάνι στην πόλη. Υπάρχουν πολλά μοντέλα που έχουν εφαρμοστεί με επιτυχία σε πόλεις-λιμάνια του εξωτερικού και πολλές δυνατότητες που δεν έχουν αξιοποιηθεί στην περίπτωση της Ραφήνας.

Όπως είχα ζητήσει και από τον προηγούμενο Πρόεδρο και ΔΣ, έτσι και τώρα ζητώ από εσάς να προγραμματίσουμε μία συνάντηση γνωριμίας (πιθανώς σε μία από τις συνεδριάσεις σας). Αυτό θα μας δώσει μελλοντικά τη δυνατότητα καλύτερης συνεργασίας και κατανόησης των προβλημάτων πόλης-λιμανιού.

Σημειώνω ότι με προηγούμενη επικοινωνία μου, τον Ιανουάριο, είχα ζητήσει παρόμοια συνάντηση και είχα τότε συναντηθεί με την Δ/νουσα Σύμβουλο κα Αδαμοπούλου.

Παραμένω στη διάθεσή σας.

 

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Βασιλόπουλος