Αρ.Πρωτ.: OTA3010617

Πικέρμι, 28/06/2017

Προς: Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας Α.Ε.

Υπόψη: Δ/νουσας Συμβούλου και Προέδρου ΔΣ


Θέμα: Πρόσκληση για συν-διοργάνωση ανοικτής εκδήλωσης με θέμα «Ο άνθρωπος δίπλα στα αδέσποτα ζώα»


Αξιότιμη κα Αδαμοπούλου, Αξιότιμε κ. Γεωργόπουλε,

Στα πλαίσια των ενεργειών μας για την ενημέρωση του κόσμου και την ουσιαστική συμβολή στην επίλυση προβλημάτων της πόλης μας, η εταιρεία μας AVMap GIS AE, επιθυμεί να διοργανώσει μία ανοικτή εκδήλωση με θέμα τα αδέσποτα ζώα και τίτλο «Ο άνθρωπος δίπλα στα  αδέσποτα ζώα».

Η εκδήλωση αυτή,  η οποία διοργανώνεται για πρώτη φορά, έχει ως στόχο την παροχή πληροφοριών για τα αδέσποτα ζώα, την ορθή διαδικασία υιοθεσίας ενός ζώου, τον τρόπο επιλογής του κατάλληλου ζώου, τις παροχές που έχει κάποιος που υιοθετεί ένα αδέσποτο ζώο. Παράλληλα θα υπάρξουν επιδείξεις δεξιότητας, αθλητικές δραστηριότητες για σκύλους, μουσική και δωράκια για τα παιδιά.

Την εκδήλωση σχεδιάζουμε να την διοργανώσουμε στον υπαίθριο χώρο του Πάρκου Καραμανλή, το Σάββατο 29 Ιουλίου, από τις 18:00 έως τις 22:00, στην Ραφήνα. Ο χώρος που θα χρησιμοποιηθεί υπολογίζεται στα 150 τ.μ. και η ώρα άφιξης για τις εργασίες προετοιμασίας θα είναι 13:00. Οι ενέργειες διαμόρφωσης του χώρου, αλλά και η αποκατάσταση στην αρχική κατάσταση μετά τη λήξη της εκδήλωσης, θα γίνουν με έξοδα και ευθύνη της ομάδας μας.

Τόσο εγώ προσωπικά ως Επιστημονικός Υπεύθυνος της εκδήλωσης, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας, σας καλούμε να συνδιοργανώσουμε την ανοιχτή αυτή εκδήλωση για τα αδέσποτα ζώα και παρακαλούμε να θέσετε στο ΔΣ του ΟΛΡ Α.Ε. το θέμα και να μας απαντήσετε μόλις αυτό καταστεί δυνατό αναφορικά α) με την άδεια χρήσης του εν λόγω χώρου, β) με την αποδοχή της πρόσκλησης για συν-διοργάνωση της εκδήλωσης.

Με την ευκαιρία σας θυμίζω την ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε προ δύο ετών, όταν είχαμε συνδιοργανώσει την εκδήλωση για την ηλεκτροκίνηση στο Πάρκο Καραμανλή.

Θα βρίσκομαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή/και συνάντηση.

 

Με εκτίμηση,

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της εκδήλωσης

Ανδρέας Βασιλόπουλος