Αρ.Πρωτ.: BA33820717 

Πικέρμι, 18/07/2017


Θέμα: rafinapikermiguide.gr και www.rpguide.gr: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ PORTAL – Δωρεάν καταχώρηση της επιχείρησής σας


Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία έκδοσης του δωρεάν τουριστικού μας χάρτη, για δεύτερη χρονιά, φέτος σχεδιάσαμε και παρουσιάζουμε και το «τουριστικό portal» RAFINA PIKERMI GUIDE (www.rpguide.gr), το οποίο περιλαμβάνει και έναν πλήρη «επαγγελματικό οδηγό πόλης».  Έτσι, κάθε επισκέπτης ή δημότης μπορεί πλέον εύκολα και άμεσα, από το σπίτι ή το κινητό του, να αναζητά πληροφορίες για τουριστικά αξιοθέατα, αλλά και για τις επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Επόμενο βήμα είναι η παρουσίαση μέσα από ποιοτικές φωτογραφίες και σωστή περιγραφή, της κάθε επιχείρησης. Αυτό αναβαθμίζει συνολικά το τουριστικό portal, αλλά και τις επιμέρους επιχειρήσεις που προβάλλονται μέσα από αυτό.

Για τον λόγο αυτό προχωράμε άμεσα σε ολοκληρωμένη φωτογράφηση και συλλογή στοιχείων και για τη δική σας επιχείρηση, συμπληρώνοντας το προφίλ της στον ηλεκτρονικό τουριστικό οδηγό, με όμορφο και εντυπωσιακό τρόπο. Για τα παραπάνω δεν θα έχετε καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι πρωτοβουλίες αυτές, γίνονται στα πλαίσια του ολοκληρωμένου προγράμματος της παράταξής μας ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, για την τουριστική αναβάθμιση και προβολή των επιχειρήσεων εντός του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Είμαστε πάντα δίπλα στις ανάγκες σας και σας ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συνεργασία και υποστήριξη σας.  

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Βασιλόπουλος