Αρ.Πρωτ.: ΒΑ33850717

Πικέρμι, 19/07/2017

Προς:  Δήμο Ραφήνας- Πικερμίου, Δήμο Παλλήνης, Δήμο Σπατών-Αρτέμιδος


Θέμα: Πλατφόρμα ενημέρωσης και υιοθεσίας αδέσποτων, διοργάνωση ημερίδας πληροφόρησης για τα αδέσποτα ζώα.


Αξιότιμοι κύριοι,

Θέλοντας να βοηθήσουμε στην αποτελεσματικότερη διαχείριση των αδέσποτων σκύλων, και στη διαδικασία υιοθεσίας ζώων, έχουμε αναπτύξει την πλατφόρμα getapet.gr. Η πλατφόρμα αυτή είναι ιδιαίτερα εύχρηστη και φιλική, λειτουργεί μέσα από ηλεκτρονικούς υπολογιστές, tablets και κινητά τηλέφωνα και προσφέρει στα ζώα τη δυνατότητα να προβληθούν με τυποποιημένο και ελκυστικό τρόπο στους ενδιαφερόμενους πολίτες.

Η ιστοσελίδα διευκολύνει επίσης τους αρμόδιους υπαλλήλους και στελέχη των τοπικών φιλοζωικών οργανώσεων, να καταχωρήσουν άμεσα, εύκολα και πλήρως, όλα τα αδέσποτα ζώα που διαχειρίζονται. Παράλληλα αποτελεί έναν χώρο απευθείας διασύνδεσης του κάθε ενδιαφερόμενου για υιοθεσία ενός ζώου, με τα άτομα που το διαχειρίζονται.

Το getapet.gr υποστηρίζεται τεχνικά από την ομάδα μας και η χρήση της τους Δήμους και τις τοπικές φιλοζωικές οργανώσεις είναι ασφαλώς χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Θερμή παράκληση να μας υποδείξετε τα άτομα με τα οποία πρέπει να έρθουμε σε επαφή και να προγραμματίσουμε την ενσωμάτωση της πλατφόρμας αυτής στην επίσημη ιστοσελίδα του φορέα σας.

Παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και ενδεχόμενη συνάντηση.

 

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Βασιλόπουλος