Αρ.Πρωτ.: ΒΑ29230817

Πικέρμι, 26/08/2017

Προς: Εμπορικό Σύλλογο Ραφήνας-Πικερμίου, Σύλλογο Εστιατόρων και συναφών Αττικής

Υπόψη: Προέδρου και μελών ΔΣ


Θέμα: Ενημέρωση επαγγελματιών σχετικά με την προβολή τους στον Επαγγελματικό και Τουριστικό οδηγό Ραφήνας-Πικερμίου


Αγαπητοί επαγγελματίες,

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση σας ανακοινώνω τη λειτουργία του RafinaPikermiGuide.gr, ενός δωρεάν Επαγγελματικού και Τουριστικού οδηγού σε πέντε γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ρώσικα),  που έλλειπε από την περιοχή μας. Αποτελεί μέρος τους ολοκληρωμένου σχεδίου μας για την τουριστική προβολή, την τοπική ανάπτυξη και την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας στην περιοχή μας.

Μέσα από το RafinaPikermiGuide.gr παρέχονται τουριστικές πληροφορίες για την ιστορία, τα αξιοθέατα, τις παραλίες και τις εκκλησίες της περιοχής μας, για τα καθημερινά δρομολόγια (ακτοπλοϊκά, ΚΤΕΛ, ΟΑΣΑ), τις υποδομές της πόλης, τα εκδοτήρια εισιτηρίων, αλλά και τα ξενοδοχεία και καφεστιατόρια.

Παράλληλα όμως, το περασμένο διάστημα, έγινε από την ομάδα μας τεράστια προσπάθεια καταγραφής και κατηγοριοποίησης των επιχειρήσεών σας. Έτσι δημιουργήθηκε για πρώτη φορά ένα οργανωμένο ηλεκτρονικό αρχείο. Αποτέλεσμα είναι να μπορούμε σήμερα να προβάλλουμε κάθε μία επιχείρηση ξεχωριστά, με φωτογραφίες, περιγραφή, σύνδεση με social media, θέση στο χάρτη, στοιχεία επικοινωνίας, κ.ά..

Οι κάτοικοι και οι τουρίστες, μπορούν εύκολα να αναζητήσουν την κάθε επιχείρηση, να δουν τι υπάρχει γύρω τους καθώς περπατούν, και με ένα κλικ να καλέσουν στα τηλέφωνα, να μπουν στο facebok ή να ανοίξουν τον χάρτη και να πλοηγηθούν. Όλα αυτά από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet τους.

Το RafinaPikermiGuide.gr αξιοποιεί υποδομές, τεχνικούς και προγραμματιστές της εταιρείας μας, ώστε να έχει την τεχνολογική στάθμη της εποχής μας, αδιάλειπτη λειτουργία, ημερήσιο cloud backup, αλλά και διαρκείς αναβαθμίσεις. Παράλληλα όμως υποστηρίζεται και από μία ομάδα ανθρώπων της περιοχής μας για το περιεχόμενο και τον έλεγχο των πληροφοριών.

Το portal μπορείτε να το επισκεφθείτε στην διεύθυνση http://rafinapikermiguide.gr ή http://rpguide.gr, αλλά και μέσα από τον σύνδεσμο QR που βρίσκεται στο κάτω δεξί μέρος του Τουριστικού Χάρτη μας, που έχετε όλοι στις επιχειρήσεις σας.

Είναι λογικό και αναμενόμενο, ορισμένοι επαγγελματίες να μην έχουν καταχωρηθεί ή να θέλουν διορθώσεις στα στοιχεία που καταχωρήθηκαν. Στο μέρος αυτό ζητώ τη συνδρομή του Συλλόγου Επαγγελματικών, αλλά και κάθε ενός επαγγελματία ξεχωριστά, ώστε να διορθωθούν σύντομα οι όποιες μικροελλείψεις. Όλες οι υπηρεσίες, καταχώρησης, προβολής και διορθώσεων γίνονται δωρεάν από την ομάδα μας, στα πλαίσια της υποστήριξης που παρέχουμε για την ανάπτυξη της τοπική κοινωνίας.

Παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και ενδεχόμενη συνάντηση.

 

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Βασιλόπουλος