Αρ.Πρωτ.: ΒΑ29220817

Πικέρμι, 26/08/2017

Προς: Δήμο Ραφήνας- Πικερμίου

Υπόψη: κ. Δήμαρχο, Δημοτικούς Συμβούλους Ρ-Π (Κοιν.: Εμπορικός Σύλλογος Ραφήνας-Πικερμίου, Σύλλογος Εστιατόρων και συναφών Αττικής)


Θέμα: Επαγγελματικός και Τουριστικός οδηγός Ραφήνας-Πικερμίου – Διασύνδεση με την επίσημη ιστοσελίδα Δήμου


Κύριε Δήμαρχε, αγαπητοί συνάδελφοι,

Συνεπείς στο πρόγραμμά μας και στις ενέργειές μας για διαρκή αναβάθμιση της περιοχής μας, μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του Τουριστικού Χάρτη το 2016 και το 2017, σήμερα παρουσιάζουμε και το RafinaPikermiGuide.gr, οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε στην διεύθυνση http://rafinapikermiguide.gr ή http://rpguide.gr. Πρόκειται για τον Επαγγελματικό και Τουριστικό οδηγό Ραφήνας-Πικερμίου, ένα portal σε Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ρώσικα, που συγκεντρώνει το σύνολο των πληροφοριών που χρειάζεται ένας επισκέπτης, αλλά και ένας κάτοικος της περιοχής μας.

Μέσα από το RafinaPikermiGuide.gr παρέχονται τουριστικές πληροφορίες για την ιστορία, τα αξιοθέατα, τις παραλίες και τις εκκλησίες της περιοχής μας, για τα καθημερινά δρομολόγια (ακτοπλοϊκά, ΚΤΕΛ, ΟΑΣΑ), τις υποδομές της πόλης, τα εκδοτήρια εισιτηρίων, αλλά και τα ξενοδοχεία και καφεστιατόρια. Παράλληλα, το RafinaPikermiGuide.gr αποτελεί και τον Επαγγελματικό οδηγό που έλλειπε από την περιοχή μας, με φωτογραφίες, περιγραφή, σύνδεση με social media, θέση στο χάρτη, και στοιχεία επικοινωνίας. Καταγράψαμε, κατηγοριοποιήσαμε και παρουσιάζουμε σχεδόν το σύνολο των εμπόρων και ελευθέρων επαγγελματιών. Από τράπεζες, φαρμακεία, καταστήματα ένδυσης και καθαριστήρια, μέχρι υδραυλικούς, κομμωτήρια, ιατρούς και δικηγόρους.

Το RafinaPikermiGuide.gr αξιοποιεί υποδομές, τεχνικούς και προγραμματιστές της εταιρείας μας, ώστε να έχει την τεχνολογική στάθμη της εποχής μας, αδιάλειπτη λειτουργία, ημερήσιο cloud backup, αλλά και διαρκείς αναβαθμίσεις. Παράλληλα όμως υποστηρίζεται και από μία ομάδα ανθρώπων της περιοχής μας για το περιεχόμενο και τον έλεγχο των πληροφοριών.  Τόσο η τεχνολογική ανάπτυξη του portal, όσο και η καταχώρηση και προβολή των εμπόρων και επαγγελματιών γίνονται αφιλοκερδώς από την ομάδα μας για την υποστήριξη της περιοχή μας.

Θεωρώ χρήσιμη και προτείνω τη διασύνδεση του RafinaPikermiGuide.gr, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, με την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου μας και των Συλλόγων Επαγγελματιών, καθώς συμβάλλει στην πληρέστερη ενημέρωση των κατοίκων και των τουριστών μας. Θερμή παράκληση να μας υποδείξετε τα άτομα με τα οποία πρέπει να έρθουν οι τεχνικοί μας σε επικοινωνία.

Παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και ενδεχόμενη συνάντηση.

 

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Βασιλόπουλος