Αρ.Πρωτ.: OTA34350418

Πικέρμι, 26/04/2018

Προς: Πολεοδομία – ΥΔΟΜ Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου

Υπόψη: κας Κολοβού Εύας


Θέμα: Ερώτημα για πολεοδομική καταλληλότητα (χρήση γης) οικοπέδων που προορίζονται βοηθητικοί χώροι του κοιμητηρίου Ραφήνας


Στις 20/12/2017 (αρ.πρωτ. ΒΑ3012/1217) υποβάλλαμε στην Πολεοδομία Παλλήνης σχετικό αίτημα για την πολεοδομική καταλληλότητα οικοπέδων που προορίζονται για βοηθητικούς χώρους του κοιμητηρίου Ραφήνας και το οποίο, κατόπιν προφορικής μας επικοινωνίας με τον αρμόδιο υπάλληλο κ. Ράπτη Αθανάσιο, πληροφορηθήκαμε ότι είχε διαβιβαστεί στην υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου προκειμένου να απαντηθεί αρμοδίως.

Στις 26/02/2018 (αρ.πρωτ. ΒΑ0502/0218) επανυποβάλλαμε το σχετικό ερώτημα στην Πολεοδομία – ΥΔΟΜ Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, επειδή δεν είχαμε λάβει καμία απάντηση.

Σήμερα 26/04/2018 σας επανυποβάλλουμε το σχετικό ερώτημα και παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την πορεία της σχετικής υπόθεσης και το χρόνο που προβλέπετε ως υπηρεσία να μας απαντήσετε.

Η απάντησή σας αποτελεί για εμάς βασικό στοιχείο για την ορθή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου μας και απαραίτητη προκειμένου, ως Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, να διαμορφώσω άποψη εάν ορθώς η δημοτική αρχή προχωρά τις διαδικασίες για την αγορά του συγκεκριμένου οικοπέδου για χρήση βοηθητικών χώρων του κοιμητηρίου Ραφήνας.

 

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Βασιλόπουλος