Αρ.Πρωτ.: OTA34440518

Πικέρμι, 15/05/2018

Προς: Σύλλογο Δροσιάς Ραφήνας

Υπόψη: Υπόψη Προέδρου και μελών Διοικητικού Συμβουλίου, Μέλη και φίλους του φορέα σας


Θέμα: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 31/03/2018


Η αιμοδοσία που έλαβε χώρα στον Ι.Ν. Παναγίας Παντοβασίλισσας, Σάββατο 31/03/2018, είναι γεγονός ότι σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία. Σημαντικός παράγοντας ήταν το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και η άψογη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων. Θα θέλαμε από καρδιάς να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τη συμμετοχή σας στη δράση αυτή.

Μέσα από τη στοχευμένη αυτή δράση, μας δόθηκε η δυνατότητα να ενισχύσουμε την τράπεζα αίματος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΩΝ (www.vlon.org) και να συμβάλλουμε προσθετικά στο ήδη μεγάλο απόθεμα αίματος που διαθέτει. Έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε να βοηθάμε έμπρακτα ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας.

Για κάθε αιμοδότη της ημέρας εκείνης έχει ήδη δημιουργηθεί λογαριασμός πρόσβασης (username / password) στην τράπεζα αίματος και μπορεί να ζητήσει αίμα για οποιονδήποτε συνάνθρωπό του επιθυμεί να βοηθήσει, με απευθείας σύνδεση στη διεύθυνση http://users.vlon.org/login.aspx. Επίσης βρίσκεται σε διαδικασία έκδοσης η πλαστική κάρτα αιμοδότη μας, με τα σχετικά αυτά στοιχεία.

Με την ευκαιρία αυτή και ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη του συλλόγου σας να υποστηρίξει την αιμοδοσία μας, μπορείτε να μεταφέρετε στα μέλη σας την προσωπική μας δέσμευση να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη για αίμα υπάρξει από μέλος του φορέα σας, ακόμα και εάν αυτό προέρχεται από άτομο που δεν κατάφερε να είναι αιμοδότης μας στις 31/03/2018. Στην περίπτωση αυτή, όμως, η επικοινωνία θα πρέπει να γίνει μέσω της διοίκησης του συλλόγου σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για οποιαδήποτε πληροφορία.

 

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Βασιλόπουλος