Αρ.Πρωτ.: OTA34790818

Πικέρμι, 31/08/2018 – ΕΠΕΙΓΟΝ

Προς: Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου

Υπόψη:   Δημάρχου κ. Μπουρνούς Ευάγγελου, Αντιδημάρχου κ. Καλφαντή Παναγιώτη

Κοιν. Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου


Θέμα: Πρόταση της εταιρείας μου AVMap GIS AE για ΔΩΡΕΑ της υπηρεσίας «ψηφιακής καταγραφής της αποκατάστασης των συνεπειών της πυρκαγιάς», αξίας 86.000€


Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα σας υποβάλλω, όπως ζητήσατε, γραπτώς την πρόθεση της εταιρεία μου να αναπτύξει, λειτουργήσει και συντηρήσει, δωρεάν τη γεωγραφική βάση δεδομένων για τις πυρόπληκτες περιοχές.

Την υπηρεσία αυτή εισηγηθήκατε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, ως κατεπείγουσα ανάγκη ανάθεσης σε τρίτους με τίτλο “Ψηφιακή καταγραφή της αποκατάστασης των συνεπειών της πυρκαγιάς για πληγέντα νοικοκυριά και κτίρια από  την πυρκαγιά της 23/07/18 της Δ.Κ. Ραφήνας”.

Η σχετική εισήγηση περιέγραφε τη ζητούμενη υπηρεσία, δηλαδή την ανάπτυξη γεωγραφικής βάσης δεδομένων για τις πυρόπληκτες περιοχές, με χρήση ελεύθερου δωρεάν λογισμικού, τα επίπεδα πληροφορίας που θα χρησιμοποιηθούν, τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος και την εκτιμώμενη δαπάνη 86.800€.

Κατά τη συνεδρίαση αυτή, της Δευτέρας 20/08/2018, λαμβάνοντας το λόγο ως Δημοτικός Σύμβουλος και ως Πρόεδρος της AVMap GIS AE, σας ανακοίνωσα ότι η εταιρεία μου έχει τεράστια εμπειρία σε παρόμοια έργα και σας κοινοποίησα την πρόθεσή μου να αναπτύξει την εν λόγω υπηρεσία, υπό μορφής δωρεάς, προκειμένου να εξοικονομήσει ο Δήμος μας τα 86.800€.

Μετά από προτροπή του κ. Δημάρχου να συναντηθούμε για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες, επικοινώνησα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Καλφαντή Παναγιώτη τις αμέσως επόμενες ημέρες και συναντηθήκαμε στο Δημαρχείο την Τρίτη 28/08/2018, όπου συζητήσαμε τις λεπτομέρειες της εργασίας, ενώ την Τετάρτη 29/08/2018 υπήρξε εκ νέου γραπτή επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο.

Έτσι σήμερα, Παρασκευή 31/08/2018, έχοντας πλήρη γνώση του αντικειμένου και των απαιτήσεων του Δήμου μας, σας υποβάλλω γραπτώς την πρόθεση της εταιρείας μου AVMap GIS AE να αναλάβει υπό μορφή ΔΩΡΕΑΣ την εν λόγω υπηρεσία, αξίας 86.800€.

Παρακαλώ για τις σχετικές νόμιμες ενέργειες και την επικοινωνία σας για να ξεκινήσει άμεσα η υλοποίηση της γεωγραφικής βάσης δεδομένων.

 

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Βασιλόπουλος