Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Είναι Καθηγητής γεωπληροφορικής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο (πρ. ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας) και τακτικός ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Besancon Γαλλίας, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπεριβάλλοντος και Εθνικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στις Ευρωπαϊκές δράσεις COST (634, Α27, C22, ES0701, ES0907, ES1104, ES1306 και ES1308) της European Science Foundation.

Αριστούχος Διδάκτωρ του τμ. Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος του Παν/μίου Αθηνών και του τμ. Γεω-αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Compte της Γαλλίας, υπήρξε υπότροφος της Ακαδημίας Αθηνών, υπότροφος του ΙΚΥ για μεταδιδακτορική έρευνα, ενώ ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας του έχει απονείμει 5 διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Έχει συντονίσει δεκάδες ερευνητικά έργα με διεθνείς επιστημονικές ομάδες, είναι συγγραφέας εννέα επιστημονικών βιβλίων Ευρωπαϊκών και Αμερικανικών εκδοτικών οίκων και δύο Πανεπιστημιακών συγγραμμάτων και περισσότερων από 180 δημοσιεύσεων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια.

Το 1998 ίδρυσε την πρώτη του εταιρεία πληροφορικής και το 2004 την AVMap (http://www.avmap.gr/) της οποίας παραμένει Πρόεδρος έως σήμερα. Η AVMap, γνωστή στο χώρο κυρίως της πληροφορικής, της συμβουλευτικής και των ειδικών υπηρεσιών ασφάλειας, υλοποιεί έργα για το Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ από το 2007 έχει επεκταθεί και στην Ευρωπαϊκή αγορά. Το 2009 ξεκίνησε σημαντικό πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με υποτροφίες φοιτητών, δωρεές και δωρεάν στοχευμένη υποστήριξη κοινωνικών ομάδων.

Το Μάιο του 2014, πρόσφατος κάτοικος στο Πικέρμι, πήρε την απόφαση να ασχοληθεί ενεργά με τα αυτοδιοικητικά του ενιαίου Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, θέτοντας υποψηφιότητα στις εκλογές. Ως επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» επιμελήθηκε το πλήρες, επιστημονικά μελετημένο και τεκμηριωμένο πρόγραμμα της ομάδας του, εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος και διατέλεσε Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το Μάιο του 2019, η παράταξή του διπλασίασε τη δύναμή της, παραμένοντας στο χώρο της αντιπολίτευσης, ενώ παράλληλα ανέλαβε Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος-Παιδείας-Πολιτισμού, Αναπτυξιακών προγραμμάτων και Ψηφιακής πολιτικής του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. Από τις θέσεις που κατέχει ως επικεφαλής παράταξης, μέλος επιτροπών και νομικών προσώπων του Δήμου, συντονίζει την πολύπλευρη δράση των συνεργατών του και της παράταξής του, με στόχο τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, τη βελτίωση της καθημερινότητας και τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής. Ως Αντιδήμαρχος αξιοποιεί τις δυνατότητες των υπηρεσιών του Δήμου, προσφέρει στη δημοτική διακυβέρνηση μία νέα λογική τεχνοκρατικής προσέγγισης με επίκεντρο τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, αλλά και τον στρατηγικό σχεδιασμό για τις ανάγκες του αύριο και υλοποιεί πλήθος δράσεων.