Με δεδομένη την απαραίτητη μετεκλογική συνεργασία όλων των παρατάξεων για το καλό του Δήμου και των πολιτών και παρά τις σημαντικότατες διαφορές μεταξύ της Δύναμης Ανάπτυξης και της παράταξης του κ. Χριστόπουλου (στις θέσεις, στις δράσεις, στα στελέχη και στη δυναμική που έως σήμερα έχει αναπτυχθεί), χαιρετίζουμε τη χθεσινή επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Χριστόπουλου και προσβλέπουμε σε μία υψηλού επιπέδου πολιτισμένη εκλογική αναμέτρηση.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, η ύπαρξη πολλών υποψηφιοτήτων κάνει ουσιαστικότερη την εκλογική διαδικασία καθώς δίνει στον πολίτη τη δυνατότητα επιλογής της ομάδας εκείνης που τον εκφράζει περισσότερο, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη του σε ανθρώπους που αποδεικνύουν καθημερινά (και όχι μόνο προεκλογικά) το ενδιαφέρον τους για τον τόπο μας, με πράξεις και όχι με λόγια.

Τιμώντας την εκδήλωση και στα πλαίσια ευγενούς άμιλλας, την παράταξή μας εκπροσώπησαν οι κ.κ. Δημήτρης Καρασταμάτης και Αρθούρος Αντενούτσι, μεταφέροντας το χαιρετισμό του υποψηφίου Δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου.

Γραφείο Επικοινωνίας Δύναμης Ανάπτυξης