Το παράπονο αλλά και τη δυσαρέσκεια του για την απόφαση μείωσης της επιχορήγησης προς τον Α.Π.Ο. Θύελλας Ραφήνας από το Δήμο Ραφήνας–Πικερμίου, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Σπύρος Λουκάτος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση κοπής πίτας της ομάδας την Κυριακή 3/2/2019.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι παρότι την περσινή χρονιά η Θύελλα κατάφερε την παραμονή της ομάδας των Ανδρών στη Γ’ Εθνική αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΑΝΑ, ξαφνικά βρέθηκε να είναι η μόνη ομάδα, που ενώ κατάφερε όλα αυτά, είχε μείωση στην επιχορήγηση.

Ο κ. Λουκάτος ανέβηκε στο βήμα μετά τη βράβευση των χορηγών της ομάδας και ανέφερε πως χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους που βοηθούν οικονομικά, ο σύλλογος μπορεί και κάνει το βήμα παραπάνω και να έχει την ομάδα στη Γ’ Εθνική και τις ακαδημίες σε ένα πολύ αξιοπρεπές επίπεδο. Στη συνέχεια αναφερόμενος στο δεύτερο και μεγαλύτερο χορηγό των αθλητικών συλλόγων, το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, είπε ότι φέτος υπέπεσε σε ένα «ατόπημα» σε βάρος του συλλόγου και με την ιδιότητα του ως πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους της ομάδας τονίζοντας ότι: «Στην συγκεκριμένη απόφαση νιώθουμε ηθικά αδικημένοι».

Τα παραπάνω λόγια δια στόματος Σπύρου Λουκάτου, αποτελούν δικαίωση για τον υποψήφιο δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου, καθηγητή κ. Ανδρέα Βασιλόπουλο, ο οποίος μόλις μια εβδομάδα πριν, στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου και της συζήτησης για ψήφιση των επιχορηγήσεων, είχε ζητήσει εξηγήσεις για τον τρόπο που μοιράζονταν τα κονδύλια στα αθλητικά σωματεία και μην παίρνοντας απάντηση, είχε κατηγορήσει το δήμαρχο ότι μοιράζει τα δημόσια χρήματα χωρίς κριτήρια και με δική του λογική, καταψηφίζοντας τη σχετική απόφαση.

(Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη δήλωση του)

Συντακτική ομάδα rpn


Πηγή: RPN