Οι Γιατροί του Κόσμου σε συνέχεια της παρουσίας τους στην περιοχή μας από τον Ιούλιο του 2018 και μετά, σας προσκαλούν σε ανοικτή εκδήλωση ενημέρωσης των κατοίκων της Ραφήνας και του Πικερμίου, όπου θα παρουσιάσουν το έργο τους αλλά και θα δώσουν χρήσιμες ιατρικές συμβουλές.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης 5 Μαρτίου 2019, (18:00 – 20:00), στην αίθουσα εκδηλώσεων ΩΚΕΑΝΙΣ του Casa Daveroni (Θάλειας 3 και Αργοναυτών, πίσω από το πάρκο Καραμανλή) από τους Γιατρούς του Κόσμου, με αρωγό τον καθηγητή και υποψήφιο δημάρχο Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέα Βασιλόπουλο, που έχει αποδείξει έμπρακτα την ευαισθητοποίηση του σε θέματα ανθρωπιστικής βοήθειας και αλληλεγγύης, μέσα από μια σειρά δράσεων όπως εθελοντικές αιμοδοσίες αλλά και την ίδρυση της εθελοντικής ομάδας RPSOS που δημιουργήθηκε για να ικανοποιηθούν δεκάδες σύνθετες ανάγκες που προέκυψαν από την μεγάλη πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού.

Στο πρώτο μέρος οι ψυχολόγοι Λίλιαν Καρρά, Μάρθα Αρναούτογλου και ο κοινωνικός λειτουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος θα μιλήσουν για το ρόλο των Γιατρών του Κόσμου μετά την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου, ενώ στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Μιχαηλίδου, παιδίατρος, θα επικεντρωθεί σε θέματα διατροφής για παιδιά, ενήλικες και άτομα με σακχαρώδη διαβήτη. Κλείνοντας, η νοσηλεύτρια Κατερίνα Ζησοπούλου, θα προσφέρει χρήσιμες συμβουλές για την ατομική μας υγιεινή.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 210 800 4294 (γραφείο Ανδρέα Βασιλόπουλου, καθηγητή, δημοτικού συμβούλου και υποψηφίου δημάρχου Ραφήνας- Πικερμίου)