Το editorial του ‘’ΔΗΜΟΤΗ’’, που κυκλοφορεί, για τον απολογισμό πεπραγμένων μας είναι όχι μόνο ενθαρρυντικό αλλά ενδεικτικό της απήχησης του έργου μας στην τοπική κοινωνία.

Με τίτλο «Αυτό λέγεται Απολογισμός» το editorial επισημαίνει πως ο επικεφαλής της παράταξής μας και υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Ανδρέας Βασιλόπουλος έβαλε τα γυαλιά στον ανθυποψήφιό του, απερχόμενο δήμαρχο κ. Μπουρνού αναφορικά με τον απολογισμό έργου του. Συνεχίζουμε να κάνουμε τη διαφορά με την ομάδα μας να δυναμώνει καθημερινά!

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο:


“Αυτό λέγεται Απολογισμός”

Τα γυαλιά έβαλε ο υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος στον ανθυποψήφιό του, απερχόμενο δήμαρχο Ευάγγελο Μπουρνού, αναφορικά με τον απολογισμό έργου ενός εκάστου.

Ο υποτιθέμενος απολογισμός του Μπουρνού ήταν γεμάτος “θα” ενώ το καλαίσθητο έντυπο που έχει κυκλοφορήσει στη Ραφήνα (σε λίγο και στο Πικέρμι) του Βασιλόπουλου, έχει ουσία και περιεχόμενο και δεν αφήνει σε κανέναν πολίτη την αμφιβολία, για την έντονη δραστηριότητα της Παράταξης “Δύναμη Ανάπτυξης” στην πενταετή θητεία που τελειώνει. Το σημαντικότερο βέβαια είναι ότι αποτελεί εγγύηση για την τετραετία που ξεκινάει σε λίγους μήνες…

Βλέπε τον καθηγητή να μαθαίνεις, Βαγγέλη Μπουρνού!