Η ομάδα μας απέστειλε σήμερα προς τον Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας-Πικερμίου επιστολή, με την οποία τον καλεί να προβεί στην απαραίτητη ενημέρωση αναφορικά με τον 5ο Αραφήνειο Αγώνα Δρόμου 2019.

Αναλυτικά η επιστολή:


Προς Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας-Πικερμίου

Υπόψη:  Προέδρου κ. Σπύρου Λουκάτου

Κοιν.:  Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

ΘΕΜΑ: 5ος Αραφήνειος Αγώνας Δρόμου 2019

 

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση του 5ου Αραφήνειου Αγώνα Δρόμου την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, την οποία και υποστηρίζουμε, διαπιστώσαμε ότι στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του ΔΟΠΑΠ (http://www.dopap-rp.gr/), αλλά και στον αντίστοιχο διαδικτυακό τόπο του Δήμου μας (http://www.rafina-pikermi.gr/) δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση ούτε και λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Επιπλέον, δεν υπάρχει όπως είθισται σε περιπτώσεις αντίστοιχων διοργανώσεων καμία ανάρτηση, η οποία να περιλαμβάνει  χάρτη με τις διαδρομές που θα ακολουθηθούν και αναλυτικές οδηγίες αναφορικά με το ποιοί δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί, για πόσο χρονικό διάστημα και ποιες εναλλακτικές διαδρομές προτείνονται.

Επειδή ως Δύναμη Ανάπτυξης έχουμε γίνει αποδέκτες ερωτημάτων από δεκάδες πολίτες, οι οποίοι –όπως μας επισημαίνουν- δεν έχουν επίσημη ενημέρωση για το πώς πρέπει να κινηθούν είτε πεζοί είτε με τα οχήματά τους κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του αγώνα, σας παρακαλούμε να προβείτε στην απαραίτητη ενημέρωση τόσο προς το γραφείο μας όσο και προς τους δημότες ώστε αφενός να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγώνα και αφετέρου να μην ταλαιπωρηθούν οι διερχόμενοι κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής μας.

Δύναμη Ανάπτυξης